SB Goats miesten edustus pelaa kaudella 2022-23 2. divaria!

Niinhän siinä sitten kävi, että seuran tavoite 2.divari joukkueesta toteutuu ensi kaudella! 3.divarin runkosarjan sija 4. ei luonnollisesti tuonut suoraa urheilullista nousua, mutta asetti SB Goatsin täyttöjonossa sellaiseen järjestyspaikkaan, että TU:n, MLT II ja FBC Remixin kieltäydyttyä ottamasta paikkaa 2. divarissa, liitto tarjosi seuraavaksi paikkaa meille. Vaikka aina sitä toivoisi, että nämä asiat ratkaistaan pelikentillä, päätimme seurana suostua liiton tarjoukseen ja ottaa paikka vastaan 2.divarissa. Päätös oli sikäli helppo, sillä joukkueessa ja taustoilla oltiin jo aloitettu valmistava tekeminen mahdollista 2.divari nousua varten, tuli se sitten näin tai tulevina vuosina. Päätös kieltäytyä ottamasta paikkaa olisi myös ollut seuran pitkän tähtäimen tavoitteiden vastainen, joten muu lopputulos ei oikeastaan ollut vaihtoehtona.

Vastuuvalmentaja Jani Poutasen ajatuksia noususta:
– Ensinnäkin harmittava tilanne kieltäytyneiden joukkueiden osalta, toivottavasti löytyy sen verran pelaajia ja halua jatkaa, että pelit jatkuvat joka joukkueella edes jollain sarjatasolla! Meille tämä tilanne tuli kohtuu nopeasti vastaan. Oltiin jo aloitettu valmistautuminen seuraavaan kauteen ja joukkuekin oli käytännössä lähes valmis. Tämä tietysti helpotti päätöstä ottaa sarjanousu vastaan ja innolla ja nälkäisenä lähdetään todistamaan, että me myös kuulutaan 2.divariin. Seurassa on hyvä draivi päällä ja uskoisin että saadaan rakenneltua kunnon show:t kotipeleihin! Ensi viikolla tiedotamme joukkueen tämän hetken sopimustilanteesta. Jonku verran joukkue tietysti muuttuu, kuten yleensä tämmöisessä muutoksessa. Muutamia pelaajia on joukkueesta jo lähtenyt ja muutamia myös tullut lisää. Järjestämmekin vielä yhdet “avoimet harjoitukset” – eli ensi viikon tiistaina 31.5 klo 20–21:30 on mahdollista tulla käymään Kampushallilla meidän kanssa pelailemaan. Sitten aloitetaankin kesätreenaileen!

Mikäli kiinnostusta, motivaatiota ja sitoutumiskykyä löytyy 2.divariin, ole yhteydessä Jani Poutaseen puhelimitse tai Whatsapp 046 534 5671. Tervetuloa ensi kaudella kotipeleihin! Tästä se lähtee.