SB GOATS: Jatkosopimuksia ja uusia vahvistuksia!

Ensi kauden joukkueen rakennus on jo todella pitkällä ja tässä kohtaa julkaisemmekin tämän hetken sopimustilanteen, sekä uusia vahvistuksia joukkueeseen. 

Ensi kaudelle paluun Goats-paitaan tekee maalivahti Tommi Martikainen, joka kävi haistelemassa 2. divisioonan meininkiä viime kauden TU:ssa (Toholammin Urheilijat). Samasta joukkueesta siirtyvät myös puolustaja Joni Rahkonen, sekä hyökkääjä Eemil Ali-Haapala

Oulusta takaisin Kokkolaan muuttaa osalle HiPasta (Himangan Pallo) tuttu puolustaja Johannes Korpijärvi, joka pelasi viime kaudella OFBC:ssa 2. divaria Pohjois-Suomen lohkossa. Puolustusta täydentää HiPasta siirtyvä Taneli Palola, jolla on kaikki eväät todelliseen läpimurtokauteen 2. divarissa. 

Nähdäämpä myöskin seuran sisäinen kasvutarina, kun nuori ja maalinälkäinen Oskari Murtomäki hyppää SB Goatsin 5. divarijoukkueesta edustuksen mukaan. 

Vastuuvalmentaja Jani Poutasen ajatukset joukkueen tilanteesta:

“Erittäin tyytyväinen tietenkin saa olla, kun viime kauden joukkueesta halusi näinkin moni jatkaa yhteistä matkaa! Ensimmäinen tavoite 2. divariin nousun jälkeen on ollut, että saadaan joukkueen arkitekeminen nyt sellaisiin raameihin, että menestymiseen on myös mahdollisuuksia ja uudet vahvistukset sopivat kyllä siihen kuin nenä päähän. Äärimmäisen tyytyväinen uusien pelaajien asenteeseen ja työmoraaliin, joten mahtava saada Teidät mukaan! Vielä kun saadaan treeniolosuhteet kuntoon, ettei tarvitse viime kauden tapaan sunnuntai-iltaisin treenailla, niin uskoisin että tulossa on kyllä mielenkiintoinen kausi. 

Pelaajasopimuksia meillä on kasassa jo 17+2 mv ja edelleen neuvotellaan 3-5 pelaajan kanssa. Uskoisin, että saamme tässä alkukesän aikana lyötyä joukkueen lukkoon, jotta päästään heti elokuun alussa tosissaan hommiin. Itsellä jäi pelitouhut nyt kokonaan pois, joten todella innoissaan kohti uuden alkua ja valmentamisen tuomia haasteita!”

Parin pelaajan suhteen sopimus on vielä optiona itsestä riippumattomista syistä, sekä yksi on leikkausjonossa, joten muutama pelaaja ainakin tullaan näkemään lisää Goats-paidassa ensi kaudella nykyisen listauksen lisäksi. Jos se haluat mahdollisesti olla sinä, ole nopeasti yhteydessä Jani Poutaseen 0465345671 ja katsotaan miltä tilanne näyttää.

Pelaajasopimustilanne 3.6.2022 (Suluissa edellinen seura ja sarjataso, mikäli uusi pelaaja kyseessä).

Valmennus:

Jani Poutanen (Pelaajavalmentajasta)

Maalivahdit:

Eetu Hautaniemi

Tommi Martikainen (TU 2. div)

Puolustajat:

Esko Nikkonen

Niko Laukkonen

Henri Rautapuro

Kaarlo Kellokoski

Johannes Korpijärvi (OFBC 2. div)

Joni Rahkonen (TU 2. div)

Taneli Palola (Hipa 4. div)

Hyökkääjät:

Tuomas Tilus

Joni Lehtinen

Miika Mattila

Mikael Tervamäki

Atte Lassila

Jouko Tiala

Johannes Tiala 

Tuomas Hägg (+saunamajuri)

Oskari Murtomäki (Goats II 5. div)

Eemil Ali-haapala (TU 2. div)

Tässä kohtaa kiitämme myös joukkueesta lopettaneita pelaajia, eli iso kiitos yhteisestä matkasta ja tsemppiä tulevaan Hannu-Pekka Torvikoski, Henry Kaisto, Joel Lapinoja, Teemu Järvinen, Jari-Pekka Hotakainen, Aleksi Koskela, Teemu Hänninen ja Petrus Poutanen.