SB GOATS: Historian ensimmäinen kausi 2. divarijoukkueena käyntiin!

SB Goats miesten edustusjoukkueen kausi 2022-23 starttasi leiriviikonlopulla Kälviällä 5-6.8.

Kesä pelailtiin ja treenailtiin fysiikkaa suunnilleen kerran viikossa ja tällä viikolla alkoi lajitreenit pyörimään. Tiedossa on kohtalaisen tiukka Preseason, kun tässä reilu kuukauden aikana treenataan lujaa, pelaamme 2-3 harkkapeliä, sekä osallistumme SUOMEN CUPiin. Ensimmäiset harkkapelit pelataan jo ensi viikolla, kun vastassa on kaupungin sinisen seuran joukkueet, Nibacos P19 SM-joukkue, sekä Nibacos edustus. Hyvin mahdollista on, että revanssit on tarjolla muutama viikko eteenpäin, kun ainakin Nibacoksen edustusjoukkue osallistuu samaan Suomen Cupin 1. kierroksen turnaukseen. Tässä jo tiedossa olevia tapahtumia, joihin kaikkiin on vapaa pääsy:

Harjoituspeli ti 16.8 klo 20:00, Kälviän vapaa-ajantalo
SB Goats vs Nibacos P19 SM-joukkue

Harjoituspeli to 18.8 klo 19:30, Kampushalli Kokkola
Nibacos vs SB Goats

Suomen Cup 1. kierros
Venetsialaislauantaina 27.8
Pelit klo 11, 13:15 ja 15:30
Linkki turnauksen tulospalveluun:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/4/9181/10078/2022-2023/otteluohjelma

Valmentaja Jani Poutasen kommentit kesästä ja preseasonista:

– Kohtalaisen kiireinen kesä tottakai ollut, kun kaikenlaista puuhaa 2.divaripaikan vastaanotto on tuonut tullessa. Joukkueen rakennus sujui aikalailla täysin suunnitelmien mukaan ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Leiriviikonlopun anti kaikkineensa vahvisti positiivisen mielikuvan joukkueesta ja uusista jäsenistämme. Nyt on alettu tosissaan valmistamaan joukkuetta kohti sarjakautta, joka käynnistyy erittäin herkullisella derbymatsilla Röveä vastaan. Ensi viikolla on tosiaan harkkapelit Nibbareitten kärkijoukkueita vastaan. Meille erittäin hyvät lähtötason mittarit, et missä mennään pelisuorituksessa tällä hetkellä ja mitä kaikkea kehityskohteita paljastunee. Tervetuloa katteleen uudistunutta Vuohilaumaa!

Suomen Cupista tiedotamme lähipäivinä lisää, mutta olemme turnausjärjestäjä ja mukana ainakin SB Goats ja Nibacos edustus. Olemmekin heti vastakkain päivän ensimmäisessä pelissä klo 11. Tätä tapahtumaa ei kannata missata!