Salibandyn Suomen Cupin 1. kierros tulevana lauantaina

Salibandyn Suomen Cupin 1. kierroksen turnaus järjestetään Kokkolassa Venetsialaisina!

Venetsialais-lauantaina on tarjolla Kokkolassa varaslähtö Salibandy – kauteen, kun miesten Suomen Cupin 1. kierros käynnistyy Hollihaan koululla. Ensimmäinen kierros pelataan kolmen joukkueen turnauksena, joissa joukkueet kohtaavat kertaalleen ja kaksi parasta joukkuetta jatkavat 2. kierrokselle. Mukana turnauksessa ovat korkeimmilla sarjatasoilla pelaavat kokkolalaisjoukkueet Nibacos edustus, sekä Karleby Goats -seuran lippulaiva SB Goats edustus. Nibacos pelaa maamme 3. korkeimmalla sarjatasolla Suomi-sarjassa, kun taas SB Goats pelaa pykälää alempana ensimmäistä kauttaan 2. divarissa. Harvinaista herkkua, että kaupungin kärkijoukkueet kohtaavat virallisissa peleissä! Kolmas osallistuva joukkue tulee Jalasjärveltä, kun Jalas selvitti itsensä esikarsintaturnauksen 1. sijalle ja ansaitsi näin paikkansa 1. kierrokselle.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja paikalla tarjolla kahvio. Turnaus on koko perheen urheilutapahtuma, joka sopii kaikille salibandystä kiinnostuneille.

Tapahtuma-aika: Lauantaina 27.8 klo 11-17
Tapahtuma paikka: Hollihaan koulu, Kokkola
Turnauksen järjestäjäseura: Karleby Goats
Osallistuvat joukkueet: Nibacos edustus, SB Goats Edustus, Jalas
Sisäänpääsy: vapaa kaikille

Otteluohjelma:

Klo 11 SB Goats vs Nibacos
Klo 13:15 Nibacos vs Jalas
Klo 15:30 Jalas vs SB Goats

Linkki salibandyliiton tulospalveluun:

https://salibandy.fi/tulospalvelu/4/9181/10078/2022-2023/otteluohjelma

Valmentaja Jani Poutasen kommentit:

“Suomen Cup on itselle hieno lisä salibandykalenteriin ja lähes joka vuosi nähdään upeita tarinoita, kun alasarjoista joku ponnistaa haastamaan pääsarjajoukkueita. Meille Suomen Cup on tavoite saada mahdollisimman kovia pelejä alle ennen runkosarjan starttia. Siksipä ainoa tavoite on mennä lauantaina jatkoon ja päästä vääntämään mahdollisesti lisää Suomi-sarjan joukkueita vastaan! Erittäin kiva päästä myös Nibacosta vastaan ottaan revanssia ja tällä kertaa ollaan saamassa hieman enemmän porukkaa riviin, joten jospa tuloskin olisi suotuisampi. Käytännössä meidän preseasonin onnistumisen määrittää 15:30 alkava Jalas peli, joka tullee ratkaisemaan jatkopaikan. Raakile joukkue ollaan ja paljon pelejä tarvitaan alle, joten tärkeä matsi, tulkaahan kannustamaan kaikki!”

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan peleistä!