Huikea kausi päätökseen!

Karleby Goatsin miesten edustusjoukkueen ensimmäinen kausi 2.divarissa päättyi viime viikonloppuna unohtumattomalla tavalla Suomisarjan karsinnoilla. Vastassa oli legendaarinen Kemiläinen Sastamolo Kings, joka onnistui voittamaan karsintasarjan suoraan voitoin 2-0. Tämä ei mahtavaa kauden päätöstä himmentänyt, sillä 2.divari on tällä hetkellä varmasti oikea sarjataso Vuohilaumalle. Kausi päättyi erittäin hienoihin ottelutapahtumiin, joissa molemmissa peleissä oli yli 300 katsojaa ja meteliä mukavasti halleissa. Vuohilauman osalta kausi päättyi kauden parhaimpaan esitykseen, sillä selvästä altavastaaja asetelmasta huolimatta taisteltiin ihan loppuun asti Kemiläisiä vastaan. Peli päättyi Sastamolon voittoon lukemin 2-3 ja Kemissä juhlitaan Suomisarjaan nousua, onnittelut vielä kerran!

Ensimmäinen kausi 2.divarissa oli tilastojenkin valossa erittäin hyvä. Vuohilauma pelasi 21 ottelua, joista 14 päättyi voittoon ja 7 tappioon pistekeskiarvon ollessa 1.81/ottelu. Kovimmat kilpakumppanit kaatuivat keskinäisissä peleissä voitoin 2-1 tai 3-0, joten voittoja onnistuttiin ottamaan toiseksi eniten sarjassa. Tehtyjä maaleja oli 3. eniten, kuten myös päästettyjä maaleja 3. vähiten. Nämä kun kaikki ynnää yhteen, sarjataulukon sijoitus oli huikeasti toinen.

Kausi on ollut pitkä. Pelejä on pelattu yhteensä 30 kpl (harkkapelit, Suomen Cup, 2.divari ja Suomisarjan karsinnat), joten nyt on aika siirtyä ansaitulle huilitauolle. Valtavan iso kiitos kaikille mukana eläneille, erityisesti mahtavalle kotiyleisölle jota on ollut runsain määrin heti ensimmäisestä pelistä alkaen paikalla! Kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneille, jotka mahdollistitte tämänkin kauden toteutumisen.

Loppuun vielä vastuuvalmentajana myös ensi kaudella jatkavan Jani Poutasen yhteenveto kaudesta:

“Loistava, mutta ei täydellinen kausi. Elokuun alussa lähdettiin käytännössä nollista liikkeelle ja Suomisarjan karsinnoissa tuli seinä vastaan. Laskeskelin juuri, että meillä oli tällä kaudella mukana 15 uutta pelaajaa verrattuna viime vuoteen. Siihen päälle kun pahimmillaan 7 jätkää oli loukissa, saatiin kyllä tehdä töitä tosissaan. Täytyy antaa iso kiitos jokaiselle meidän ukolle siitä työhalusta ja motivaatiosta, joka näkyi treeneissä viikosta toiseen läpi kauden. Ilman sitä ei varmasti näitä tuloksia saavuteta.”

“Älyttömän ylpeä koko joukkueesta ja siitä minkälaisen joukkuehengen yhdessä tekemällä luotiin. Varmasti hienoin porukka missä itse ollut mukana. Tietyllä tapaa tuntuu, että tämä oli vasta matkan alku ja sitä varmasti onkin. Tässä luotiin hyvä pohja ensi kaudelle, johon lähtökohdat ovat huomattavasti paremmat, kun runko on pitkälti jatkamassa. Sen lisäksi haetaan muutamia vahvistuksia, joten jos olet valmis tekemään töitä Vuohilaumassa viikosta toiseen vain joukkueen voitto mielessä, ole ihmeessä yhteydessä! Iso kiitos minunkin puolesta kaikille mukana eläneille ja meitä tukeville!”

Järjestämme torstaisin pelailu/tryout vuoroja Kokkolassa Huhtikuun ajan. Jos olet halukas tulemaan käymään, ilmoittaudu etukäteen Jani Poutanen / 046 534 5671. Jatkosopimuksia on kirjoitettu jo kynä sauhuten, joten alamme pikkuhiljaa julkaisemaan some-kanavissamme niitä. Pysyhän kuulolla!

VALTAVAN ISO KIITOS IKIMUISTOISESTA KAUDESTA 2022-23!!