SB GOATS: Miesten edustusjoukkueen kausi päätökseen

SB Goats miesten edustusjoukkueen ensimmäinen kausi 3. divarissa tuli päätökseen lauantaina 2.4.

Tasainen, kovia kamppailuja sisältänyt 3. divarin runkosarja päättyi SB Goats edustuksen osalta sarjataulukon sijaan 4. Tämä ei johtanut jatkopeleihin, joten pelit päätökseen ja ”koppiin nauttiin ensi kaudesta.”

Vuoden jatkosopimuksen rustannut valmentaja Jani Poutasen analyysit kaudesta sekä välähdyksiä tulevasta:

”Kolmonen ja sen vaatimustaso oli kyllä niin itseltäni kuin myös joukkueelta aikamoinen mysteeri kauden alla. Hyvin nopeeta selvisi, että verrattuna viime kauden neloseen, taso ja meininki oli ihan eri luokkaa. Tähän ei oikein missään vaiheessa kautta päästy vastaamaan ja jälkeenpäin ajateltuna aika takki auki lopulta lähdettiin sarjaan. Erittäin hyvä oppitunti erityisesti valmennukselle!

Syksyllä kauteen lähdettäessä yksi isoista teemoista oli pallollisen pelin kehittäminen, mikä varmasti jatkuu ja kehittyy myös ensi kaudella. Kuitenkin nyt on se hetki, kun otetaan kokonaisvaltainen askel kohti todellista kilpaurheilujoukkuetta. Ensi kauden joukkueen rakentaminen on jo vauhdissa ja vielä muutamia motivoituneita ja sitoutumaan kykeneviä vahvistuksia haetaan. Myös taustoilla tapahtuu, joten minuun voi olla yhteydessä jos haluaa olla omalta osaltaan mukana kehittämässä SB Goatsien toimintaa myös penkiltä tai kentän ulkopuolella!”

Loppuun vielä tsempit muille sarjassa pelanneille Kokkolalais-joukkueille, eli RöVelle ja SC Kokkolalle karsintoihin!

Mikäli kiinnostusta pelaamiseen tai taustoihin löytyy, ole yhteydessä:

Jani Poutanen
puh: 046 534 5671