Meeri Koittola on FC Goatsin uusi päävalmentaja

Valmistautuminen tulevaan kauteen on alkanut ja seuralla on suuri ilo ilmoittaa tuoreesta valmentajanimityksestä: kälviäläinen Meeri Koittola on joukkueen uusi päävalmentaja kaudelle 2022. Pelaajauransa jälkeen Koittola on valmentanut Kälviän Tarmon junioreita, ja nyt hän on uuden haasteen edessä ottaessaan vastuun Goatsin edustusjoukkueesta.

– Olemme hyvin ilahtuneita saadessamme Meerin päävalmentajaksi, kommentoi jalkapallojaoston tuore puheenjohtaja Okko Airiola.

– Hän tulee aktiivisella ja kunnianhimoisella otteellaan nostamaan joukkueen päivittäisen toiminnan uudelle tasolle. Saamme Meeristä intohimoisen valmentajan, joka omalla työllään tulee johtamaan joukkuetta kohti sarjanousua.

Uudessa pestissään Koittola on vastuussa joukkueen urheilullisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Tämä tulee näkymään treenikentällä entistä intensiivisempänä ja johdonmukaisempana tekemisenä, joka puolestaan välittyy kentälle siinä vaiheessa, kun on aika tehdä tulosta. Seura tukee Koittolaa uudessa tehtävässä ja pyrkii osaltaan mahdollistamaan valmentajan ja joukkueen määrätietoisen tekemisen kohti menestystä.

– Tosi mahtava päästä mukaan Goatsien porukkaan ja aloittaa ylipäätään valmennushommat taas tauon jälkeen, kommentoi valmentaja Koittola tuoreeltaan.

– Asetelma on erilainen mitä on totuttu yleensä näkemään ja se tekeekin tästä erityisen hienon mahdollisuuden. Odotan innolla yhteistyötämme, meillä on huippu jengi kasassa!

Urheilumaailma on monilta osin vielä hyvin konservatiivinen, eikä naista ole totuttu näkemään miesten joukkueen puikoissa. Ennakkoluulottomuus ja rohkeus ovat Karleby Goatsin keskeisimpiä arvoja, ja seura uskoo sataprosenttisesti Koittolan olevan paras mahdollinen henkilö tehtävään. Meeri Koittola on Karleby Goatsin miesten joukkueen uusi päävalmentaja soveltuvuutensa vuoksi, ei sukupuolensa takia tai siitä huolimatta. Vuonna 2022 nainen voi valmentaa miesten joukkuetta – taito ratkaisee.