SB Goats – kohti kolmosdivaria

Kausiennakko 2021-22

SB Goats miehet edustus aloittaa kautensa tulevana lauantaina 9.10 Qmax-areenalla Nurmossa. Kaksi sanaa kuvaa ehkäpä parhaiten tulevaa kautta ennakoidessa, ISO MAHDOLLISUUS.
Kesällä 3. divariin nousseen vuohilauman viime kauden pelaajarunko pysyi hyvin kasassa, minkä lisäksi joukkue on hurjasti vahvistunut. Joukkue alkaakin olemaan aikalailla valmis. Yhteensä 21 kenttäpelaajaa, sekä 2 maalivahtia pukevat vuohipaidan ensi kaudella päälle. Laaja rinki on näkynyt myös kauteen valmistavassa jaksossa, kun treeneissä on päästy kunnolla painamaan isolla joukolla. Harmittavasti valmistautumisjaksolla ei päästy pelaamaan kuin yksi harjoituspeli, joka kääntyi lopussa 2. divaria pelaavan TU:n (Toholammin Urheilijat) niukkaan voittoon 6-5. Pelaajasta pelaajavalmentajaksi siirtyneen Jani Poutasen ajama uudistettu pelitapa on otettu sitoutuneesti vastaan ja pelillisiä harppauksia on jo nähtävissä.

SB Goats miehet edustus pelaa 3.divaria Pohjanmaan lohkossa 11. Lohkosta löytyy 9 joukkuetta ja sarja pelataan kaksinkertaisena, joten yhteensä turnauksia tulee 8 kpl. Sarjan voittaja nousee suoraan ensi kaudella 2.divariin ja häviäjä putoaa 4.divariin. Toiseksi sarjassa sijoittunut karsii 2.divarin toiseksi viimeiseksi tullutta vastaan paikasta 2.divariin kaudelle 2022-23. Kokkolassa pelataan yksi turnaus (13.11), joka kannattaa laittaa jo nyt ylös ja kaikki paikalle kannustamaan!

Pelaajavalmentaja Jani Poutasen mietteet joukkueesta ja alkavasta kaudesta:

– Innoissaan odotetaan kauden alkua, joka onneksi on jo kohta edessä. Viime kauden runkopelaajat saatiin jatkamaan ja onnistuttiin erinomaisesti mielestäni rakentamaan joukkue, josta löytyy monipuolista osaamista ja taitoa. Uusista pelaajista kuudelta löytyy kokemusta 2.divarista tai korkeampaa, jotka varmasti ovat isossa roolissa alkavan kauden menestymisessä. Ei tämmöisellä joukkueella voi asettaa muuta tavoitetta, kuin voittaa sarja. Paljon töitä joutuu sen eteen tekemään ja keväällä nähdään päästiinkö tavoitteeseen. Kovia joukkueita on varmasti jokainen sarjassa pelaava ja nöyrin mielin nousijajoukkueena lähdetään haastamaan.

Pelaajajulkaisuja tipahtelee säännöllisesti Instagramissa, joten poimikaa seurantaan @sbgoats_miehet. Yhden uuden pelaajan Poutanen suostuu jo tässä paljastamaan ja samalla lyö pienen valokeilan kaverin ympärille. Salibandyssa lähes kulttimainetta nauttiva pelaajalegenda Tuomas ”Stuba” Hägg on mukana ja vieläpä lähes ehjänä. 

Tuomas Hägg

Seuraa häntä pelaaja:
Kaarlo ”Kake” Kellokoski. Viime kaudella joukkueen sisäisen pistepörssin (4 peliä, 10+1) pakin paikalta voittanut Kake on ottanut jälleen isoja kehitysaskelia kokonaisvaltaisessa pelissä ja tulee olemaan todella kivaa seurattavaa.