SB GOATS II – Kausiennakko

Muutoksen tuulet

Karleby Goats salibandyn miesten kakkosjoukkue on kokenut pieniä uudistuksia viimekaudesta. Muutama tärkeä pelaaja jätti vuohilauman viime kauden jälkeen opiskeluiden, muuttojen ym. asiallisten syiden johdosta. Mainittakoon lopettaneista pelimiehistä kokenut Veli-Petteri Isoaho, joka on siirtänyt omat salibandymerkkinsä enemmän valmennuspuolelle (taso: Liiga), Luottopakki Juho Särkelä, jonka tiet veivät Vaasaan, sekä koko Karleby Goats olemassaolon ajan maalivahtina toiminut tukipilari Aleksi Murtomäki, joka pitää välivuoden lajista. Goats organisaatio toivottaa kaikille herroille tsemppiä tulevaan! 

Uusia pelaajia on kuitenkin onnistuttu värväämään mukaan, mutta on turha lähteä kiistämään, etteikö vallitseva pandemia olisi kesän/alkusyksyn aikana vaikeuttanut tehtävää. Onneksi nyt näyttää kuitenkin vahvasti meno maailmassa siltä, että urheilua saadaan alkaa harrastamaan ainakin lähes entiseen tapaan, ja tämä on viime viikkojen aikana motivoinut vieläkin muutaman uuden pelaajan lähteä kokeilemaan miltä se säbä maistuu! Nostetaan uusista hankinnoista jalustalle paluumuuttaja, armoton maaliruisku Oskari Murtomäki, joka palasi yhden 4.div kauden jälkeen takaisin vihreään, liigatasoltakin kokemusta keräillyt Timo Yli-Hemminki, sekä pitkään Kokkolan Jymyä edustanut maalivahti Jami Pokela.

Myös valmennusosastoa on päivitetty. SB Goats ll päävalmentaja kaudella 2021-2022 on Matti Markkanen, jolta löytyy usean vuoden kokemus valmentamisesta sekä junioreiden, että naisten joukkueista. CV näytti hyvältä, ja sopimus saatiin rustattua hyvässä hengessä. Markkanen onkin laittanut joukkueelle välittömästi vaatimustason sinne minne se kuuluukin laittaa, ja on itse myöskin kentällä tekemässä tuhojaan.

Pelaajavalmentaja Matti Markkasen kommentit uudesta pestistä ja kauteen valmistautumisesta

Kaipasin uusia haasteita ja tovin jo halunnut itse palata pelikentille. Joukkue on valmistautunut kauteen fysiikkatreenien ja taktiikan hiomisella. Töitä on vielä edessä, mutta suunta on oikea!

Uusi, nälkäinen vuohilauma!

SB Goats ll on siis nähnyt tietynlaisen uudelleensyntymisen pelaajien ja vaatimustason muodossa. Joukkueen tavoite on saavuttaa nousujohteinen kausi, ja pelata keväällä kauden parhaat pelit. Töitä tämän tavoitteen eteen tehdään joka treeneissä, tavoitteellisesti. Sarja tulee varmasti olemaan tasainen, ja vihreät lähtevät kauteen enemmän tai vähemmän haastajan asemasta. Motivaatiota porukalta ei kuitenkaan puutu, ja tämä tulee taatusti olemaan iso valttikortti kauden edetessä. Ensimmäinen turnaus pelattiinkin jo pari viikkoa sitten, lauantaina 25.5 Sievissä josta käteen jäi 2 pistettä (Voitto 9-2, Tappio 0-8). Seuraava turnaus 5.div. pelataan tulevana viikonloppuna, sunnuntaina 10.10 Kälviän Vapaa-ajantalolla.
Vuohet pelaavat omat ottelunsa kello 15 vs RePi, sekä kello 18 vs HiPa ll. Tervetuloa paikanpäälle seuraamaan uutta, nälkäistä vuohilaumaa!

SB Goats ll joukkue 2021-2022
M5.div.

Maalivahdit:

#1 Jami Pokela
#33 Joni Hakunti

Puolustajat:

#55 Antti Hotakainen (A)
#56 Johannes Klubb
#92 Juuso Aalto
#8 Sakari Ranta-Nilkku
# Topi Anttila
#96 Eetu Honkala

Hyökkääjät:

#21 Aki Pälli
#24 Aleksi Pennanen
#81 Henrik Lapinoja
#68 Ernesti Hakkarainen
# Elias Korpijärvi
# Lauri Luostarinen
#87 Matti Markkanen (C)
#69 Mikael Välimää
# Niki Tervola
#63 Oskari Murtomäki
#51 Timo Yli-Hemminki
#9 Ville Alakotila (A)