Vihreä jatkaa lentoaan

20.6 Torstaina FC Goats loi täydellisen jännitysnäytelmän Kälviän keskuskentän yleisölle. Molemmilta joukkueilta oli juhannus verottanut jo pelaajia mökeille. Ylivieska lähtikin peliin ilman ainuttakaan vaihtopelaajaa. Se ei tuntunut ainakaan paljon Ylivieskalaisia haittaavan.
FC Goats:n tuore hankinta Sead Haxhija oli myös mukana kokoonpanossa.
18 minuttia pelattuna ja kapteeni Jussi Porkola tekee kulmapotkusta maalin! Kälviän yleisöllä oli lentää makkarat suusta tämän nähtyään.
Toinenkin vihreiden maali on kapteenin käsialaa. Tuomari viheltää rangaistuspotkun ja kapteeni astelee varmoin ottein. Tämähän on jo kapteenille tuttua puuroa. Hyökkääjä Lassila tuulettaa jo ennen kuin pallo ylittää maaliviivan.
Tauolle mentiin tilanteessa 2-1
Kolmas Goats maali nähtiin tilanteen oltaessa jännittävä 2-2. Ajassa 83′, pelaaja-valmentaja Tauno Malinen pääsee huudattamaan yleisöä komealla sijoituksellaan! Vihdoin myös Malisen apina karkaa selästä. Seurajohto uskookin Malisen osuvan myös seuraavissa peleissä.
Mutta vain minuutti Malisen maalista, vastustaja tekee kauden komeimman maalin. Täydellinen keskitys ja numero 36 Vuolukka puskee pallon sisään. Tämä maali jo hiljensi yleisönkin.
Mutta sitten tapahtuu ratkaiseva tilanne. Vuohille vihelletään jälleen rangaistuspotku. Kellossa 88′ ja yleisö hiljenee jännityksestä. Tällä kertaa Oula Airiola asettelee pallon pilkulle. Airiola iskee pallon varmoin ottein sisälle! Tilanne 4-3 ja loppu vihellys! Kyllä nyt maistui makkara Kälviällä!
Kiitos yleisölle!

Seuraava kotipeli pelataan 1.7 kun vastaan asettuu Lohtajan Veikot/II
Sitä ennen FC Goats matkustaa 26.6 Uusikaarlepyyhyn pelaamaan ottelun MunU:a vastaan.
Luvassa on varmasti jännittävä ottelu. Munsala on sarjataulukossa viidentenä. FC Goats on kuuden ottelun jälkeen edelleen toisena, tasapistein kärkijoukkue HBK/II kanssa.
Maalipörssissä Porkola on kiivennyt jo sijalle viisi.

-TT