Turnausennakko

23.2.2019

Pietarsaari Rettig Sport Center

Hojohojo se on kuulkaas taas salibandyn aika. Vuohilauma matkaa Pietarsaareen sarjakakkosena, kun kärkipaikkaa pitää hallussaan Nibacos Akatemia vaivaisella yhden pisteen erolla. Päivän peleissä vastaan asettuu ensimmäistä kertaa koko kaudella TU2 sekä Kokkolan oma SB Jymy.

SB Goats – TU2

Ensimmäistä kertaa tällä kaudella vastaan asettuu Toholammin pojat. Yllätysvarma joukkue tulee nälkäisenä haastamaan vuohia. TU2 on sarjassa kolmantena, vain viisi pistettä kärjestä, joten odotettavissa on kiihkeä ja verinen taistelu.
Seuraa heitä:
TU2
– Arttu ”ardeman” Heikkilä, tolpalta tolpalle pomppiva liskomies joka nappaa parhaana päivänä jokaisen pallon alkulämmöistä lähtien. Kovimmat huhut ovat verranneet jopa legendaariseen Joel ”tilli” Lapinojaan…

SB Goats
– Tauno Malinen. Tämä blokkikone on kaikille tuttu etenkin oman pään taidoista, mutta tänä viikonloppuna Maliselta odotetaan onnistunutta laukausta. Silmät auki, sillä laukaus voi osua juuri sinuun.


SB Goats – SB Jymy

Tämän pitäisi olla selvää pässinlihaa. Koko kauden maassa rämpinyt Jymy ei ole saanut peliään kulkemaan missään vaiheessa kautta. Tästä todisteena 0 pistettä. Viime kohtaamisessa vuohet pyöräyttivät 12-0 voiton. Toistetaanko lauantaina historiaa?
Seuraa heitä:

SB Jymy
– Tuomas Vuorela, uskollinen Jymyläinen oli vielä alkukaudesta lähtemässä joukkueen kanssa 4.div. Seisooko edelleen omiensa takana? Kentällä antaa ainakin kaikkensa. Yksi ainoista uhista vuohilaumalle.

SB Goats
– Oskari Murtomäki. Maitoviiksillä varustettu joukkueen kuopus on esiintynyt pirteästi koko kauden ja on joulutauon jälkeen nostanut osakkeitaan. Lieneekö rohkeuden löytymisellä ja täysi-ikäisyyden tavoittumisella jotain yhteistä? Siihen voi vain Kokkolan yö vastata.