Turnausnennakko 16.3.2019

Lauantaina 16.3. pelataan kevään viimeinen turnaus.
Vuohet järjestävät turnauksen Kokkolan Hollihaassa.


SB Goats – Niilot

Ensimmäinen kohtaaminen meni Vuohille 8-1. Tällä kertaa odotettavissa ehkä hiukan tiukempi ottelu. Vaikka mitään uskomatonta menestystä Niiloille ei ole kauden mennessä tullut, ovat ottelut olleet osittain jopa yllättävän tiukkoja.
Niilojen Eetu Hautaniemi on todella hyvä maalivahti ja tässä onkin varmasti joukkueen vahvin lenkki.
Vuohet saavat pelille entisen Niilo pelurin, ja Toholammin Urheilijoiden kasvatin Henri Rautapuron ensi kertaa tälle kaudelle, rokottaako kaveri heti ensi ottelussa vanhaa seuraansa?
Edellä mainitut nimet ”seuraa heitä” -listalle.Goats – TU II

Edellisessä turnauksessa pelattiin kova matsi. TU:lla oli kova henki päällä voitetun Nibacos ottelun jälkeen ja voittohan se olisi Goatsista pitänyt vielä kairata jos olisivat haaveilleet mahdollisuudesta nousuun. Näinhän siinä ei sitten käynyt vaan Goats vei ottelun rutiinilla. Tähänkin otteluun löytyy vielä panosta, koska TU:lla on yksi sarjan parhaita joukkueita ja suoraan nousuun vuohet tarvitsevat voitot kummastakin pelistä, edellyttäen että Nibacos häviää toisen ottelunsa.
TU:lla on varmasti vielä edellisestä ottelusta hampaankolossa, koska selvä numeroinen tappio ei ollut ehkä niin selvä mitä numerot antoivat näyttää. Muutama pomppu maali, sekä ehkä aiheeton 5min jäähy Vuohien hyväksi. Kova ottelu siis edessä.
Suurin jännitysmomentti ottelussa on se että saako mister TU II, Raimo Jämsä avattua maalitilinsä tälle kautta, vai jääkö tämä kausi kuivaksi.

Summa summarum: edessä vielä tärkeät ottelut jos halutaan suora nousu. Vaatii siis meiltä paria voittoa ja Nibacoksen kompastelua. Goats saa jalkeille melkein kaikki pelaajat, allekirjoittanut antaa nuorempien pelata ja jättää välistä työkiireiden vuoksi turnauksen. Muutoin kaikki pelaajat matkassa.

Tervetuloa Hollihakaan seuraamaan jännittävää viimeistä turnausta!


-VPI