Tiukkaakin tiukempaa futista

Lyhyesti edellisestä kotiottelusta.

FC Goats – FoBK
Vaikka Forsby Boll Klubb on sarjataulukossa jumbo-sijalla, ei forsbyn miehistö todellakaan ole helppo vastus. Se todistettiin jälleen 31.7 pelatussa ottelussa Kälviällä. 3-2 päättyneessä ottelussa FoBK painoi Flygflottilj 19 -lailla päälle.
Vaikka Goats hallitsi palloa enemmän, oli Forsbyn vastahyökkäykset vaarallisia. Tauolle mentiinkin 1-1 asemassa. Maaleista vastasi vierasjoukkueelle Robin Westerlund ja vuohille maalin iski yleisön suosikki Tauno Malinen.
Toisella puoliajalla Malinen huudattaa jälleen yleisöä 2-1 maalillaan. Forsby ei kuitenkaan antanut missään vaiheessa periksi ja tasoittikin pelin 2-2. Toisesta vierasjoukkueen maalista vastasi myös Robin Westerlund. Tämä jännitysnäytelmä sai lopun vasta kun Sead ”Albanian soturi” Haxhija iski jälleen upean tykin verkkoon ja peli on 3-2 juuri ennen loppuvihellystä.


Tuleva ottelu Kruunupyyssä HBK/II vastaan onkin mielenkiintoinen.
Otttelu pelataan 6.8 Hovsala Bollplanilla, joka ei ole helppo paikka vierasjoukkueelle. Ainoastaan Lohtajan Veikot/II on onnistunut päihittämään tällä kaudella Kruunupyyn kakkosjoukkueen kotistadionilla.
Edellinen ottelu HBK/II vastaan päättyi ikävästi vuohien 2-3 tappioon.
Nyt kun kaksi vihreää kohtaa jälleen, on panoksena sarjan paalupaikka. HBK sekä Väsymättömät ovat vain pisteen vuohia perässä.
Edellisessä ottelussa kaksi maalia takonut ”Lihaniska” Malinen nähdään todennäköisesti jälleen kärkihyökkääjän paikalla.
Maalivahti Riku Hietala kärsii pienestä ylävartalo vammasa ja tilannetta seurataan.

Keskuspuolustaja Topi Rimpiojan lyhyt kommentti tulevasta ottelusta:
”Tärkee peli sarjan huippu joukkuetta vastaan, viime peli oli tiukkaa vääntöö nii samanlaista varmasti odotettavissa. Show pystyyn ja lähetään voittaan.”

6.8.2019 klo 18.30 Hovsala Bollplan, Kruunupyy
HBK/II – FC Goats


Let’s Go GOATS!