Tasuri Munsalasta

Keskiviikkoisessa kosteassa illassa pelattiin erittäin jännittävä ottelu Kälviän keskuskentällä. Munsalasta matkannut MunU tuli pisteiden toivossa Kälviälle. Vuohi-kannattajat tietävätkin jo, että Kälviä ei ole helppo paikka vastustajalle. FC Goats ei nimittäin ole hävinnyt kertaakaan Kälviällä pelatessa.
Ottelu alkoikin mukavasti. Vihreät liikutti paremmin palloa eikä luopunut helposti. Munsalan Pojkarna joutui rikkomaan useaan kertaan. Seitsemän minuutin jälkeen alkuvihellyksestä Ernesti Hakkarainen toimittaa loisto syötön Lassilalle hyökkäysalueelle joka johti siihen, että MunU puolustus joutui jälleen rikkomaan Lassilaa. Tämä aiheutti rangaistuspotkun vihreille. Rangaistuspotkun suorittaa Oula Airiola ja tuttuun tapaan Airiola iskee vuohet 1-0 johtoon.
Tästä alkaakin ottelun synkkä vaihe. MunU alkaa antamaan yhä kovempaa painetta ja ajassa 22′ MunU tasoittaa vapaapotkusta. Pallo pomppii maalivahti Hietalan sylistä ikävästi maaliin. Maalintekijänä Nyvall Mikael.
Ei kauaa Munsalan ensimmäisestä maalista tarvinnut ajan kulua, sillä kahden minuutin jälkeen syntyy toinen maali. Tekijänä aina vaarallinen Lillas Didrik.
Ennen taukoa Munsalan Nyvall Mikael otti vielä keltaisen kortin. 1-2 tilanteessa tauolle.
Toisella puoliajalla vuohet on jo selvästi pelissä kiinni. Peli parani Kapteeni Malisen tauolla valitsemien voimapuheiden jälkeen huomattavasti. Myös pieniä muutoksia kokoonpanossa nähtiin.
Tasoitus maali ajassa 75′ syntyi kun Tuomo Marttila syötti upeasti Airiolalle, joka kylmän viileästi sijotti pallon vasempaan alakulmaan. Jälleen muutamista maalipaikoista ja hyvistä hyökkäyksistä huolimatta, ei vihreät saaneet palloa kolmatta kertaa maaliin. Maalivahti Hietala pelasi kahden päästetyn jälkeen upean pelin, ottaen jokaisen pallon kiinni.
Ennen ottelun loppua jaettiin vielä keltaisia vieraiden Knuts Tomakselle, sekä kotijoukkueen laitahyökkääjä Johannes Tialalle

Tasurista ansaittu piste oli tärkeä vuohille, mutta nousu Kutoseen ei ole itsestäänselvyys. Erittäin tiukan sarjan ansiosta vain Munsala United on vasta varmistanut paikkansa Kutoseen. Viimeinen kierros pelataan 14.9 jolloin ratkeaa viimeisetkin Kutoseen nousijat (Kutoseen nousee Seiskan kolme parasta joukkuetta suoraan.). Vuohet majailee sarjataulukossa neljäntenä, tasapistein Kaustisen Väsymättömien kanssa. FC Ylivieska on toisena, vain kahden pisteen päässä Vuohista ja Väsymättömistä.
14.9 FC Goats päättää kauden Kannuksessa pelaten ottelun Lohtajan Veikkojen kakkosjoukkuetta vastaan.