Street Hockey 2019

Street Hockey turnaus pakettiin!
Karleby Goats osallistui vuoden 2019 Street Hockey tourille. Karsintaturnaukset järjestetään tänä kesänä kuudessa eri kaupungissa. Goats street hockey jengi valitsi Kuopion kohteeksi. Kuopion karsintaturnaus järjestettiin 13-14.7. Turnauksen selkeänä tavoitteena oli saada maalihanat auki. Vajaalla miehistöllä lähdettäessä, oli tiedossa, että helppoa turnauksesta ei tule. Pikkulintujen viserrys kertoi jo etukäteen olevan Mestis pelaajia jälleen vastassa. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Votkuli. Votkulin miehistö oli jo valmiiksi nauttinut kisajuomat ja uho oli kova. Silti joukkueen tavoite täyttyi hyvinkin nopeasti! Laukaus vastustajan takapatjaan ja FC Goats joukkueesta tuttu Leppälä #22 sai iskeä pelipallon lähes tyhjiin. Vastustaja kuitenkin oli parempi, neljä maalia vuohi-veskan taakse. Muutama ärsyttävän sekava pomppumaali olisi voitu siivota.
Päivän toisessa ja viimeisessä ottelussa vastaan asettui turnauksen selkeä ennakkosuosikki Hotshots. Hotshots oli voittanut kuusi aikaisempaa Kuopion turnausta. Myös heidän täysi kokoonpano oli selkeä etu. Tästä ottelusta ei jäänyt paljon kerrottavaa jälkipolville.
Sunnuntaina pelattu sijoitusottelu otti koville. Väsymystä oli nähtävissä vuohien silmissä ja sorkissa, eikä kapteenin poissaolokaan helpottanut tilannetta. Pelin alkaessa nähdään kuitenkin jälleen osuma oikeassa päädyssä, kun urosvuohi E.Hakkarainen #3 täräyttää upean onetimerin vasempaan yläkulmaan. Tästäkin huolimatta vastajoukkue Paperilla paras oli sitä myös kentällä. 1-4 kuokkaan ja kotia kohti.
Karleby Goats oli ensimmäinen Kokkolalainen joukkue Street Hockeyn parissa ja ylpeänä kannamme sitä kunniaa. Ensi vuonna palaamme vielä kokeneempina ja tavoitteena ensimmäinen voitto.