Seuran hallituksen lausunto koronaviruksesta.

Maamme hallitus antoi suosituksen tiedotustilaisuudessaan, jossa yli 500 hengen yleisötilaisuuksia ei tulisi järjestää. Hetki sitten aluehallintovirasto kielsi nyt yksiselitteisesti kaikki yli 500 hengen tapahtumat.

Karleby Goats ry:n hallitus kirjasi tänään tämän hetkisen kannan.

Tämän hetken ajatus on se, että harjoituksia ja treenejä jatketaan toistaiseksi. Mikäli maan hallitus tai lajiliitot päättää järeämmistä toimista, linjaus tulee muuttumaan. Seuran hallitus kuitenkin seuraa tarkasti tilanteen kehittymistä. Mikäli pelaaja kuitenkin tuntee olonsa flunssaiseksi tai huomaa flunssan oireita, ei harjoituksiin tule osallistua. Hallitus muistuttaa käsien pesusta!

Salibandyn osalta seuran harjoituksia ei toistaiseksi ole, vasta päättyneen kauden takia.
Jalkapallon kevään ensimäiset harjoitukset starttaa tänään 13.3. Toistaiseksi harjoituksia jatketaan. Palloliitto kuitenkin päätti keskeyttää kilpailutoiminnan maaliskuun loppuun asti. Palloliitto myös suosittelee seuroja keskeyttämään harjoitukset maaliskuun loppuun asti.
Amerikkalaisen jalkapallon lajiliitto SAJL ilmoitti eilen 12.3, että ainoa käynnissä oleva sarja on korkeakoulusarja, muut sarjat alkavat vasta myöhemmin. Kaikkien sarjojen osalta toimenpiteitä mietitään ensi viikon aikana ja näistä päätöksisä tiedotetaan myöhemmin.

Keski-Pohjanmaalla ei tiettävästi ole vielä koronatapauksia, mikäli tapauksia ilmenee, ilmoitetaan harjoitusten jatkumisesta uudelleen.