SB GOATS: TURNAUSRAPORTTI

Nopea katsaus viime turnaukseen:

SB Goats – KannUra 5-4

Kausi potkaistiin toden teolla käyntiin 6.10 Lohtajalla, jossa vuohet kohtasi Kannuksen Uran sekä Himangan Pallon kolmosjoukkueen.
Kauden avausottelussa oli aina haastava Kannuksen Ura. Kaksi ensimmäistä erää oli todellista ”vuohihuumaa”. Peli oli selkeästi vihreän hallinnassa, kun tilanne oli 5-1, 30 minuutin jälkeen.
Kolmannessa erässä pieni nukahdus ja hyvän olon tunne iskee, sillä Kannus pääsi lyömään kolme seuraavaa maalia sisään.
Loppujen lopuksi tiukaksi otteluksi kääntynyt voitto oli hyvä alku kaudelle.

HiPa III – SB Goats 4-6

Päivän toinen ottelu oli jo viime kaudella todella vaikeaksi vastustajaksi todettu Himangan Pallo.
Ottelu oli todellinen jännitysnäytelmä ja maalit olivat aluksi todella tiukassa. Kahden erän jälkeen tilanne oli huikean jännittävä 3-3. Vasta kolmannessa erässä vuohet saivat pientä etumatkaa, kun kolme seuraavaa olivat vuohien käsialaa. Loppuun HiPa painoi vielä yhden ja lukemiksi muotoutui 4-6 voitto.
Ottelussa debytoinut maalivahti Tommi Martikainen pelasi hienon ottelun.KOTITURNAUS 19.10

Lauantaina 19.10 SB Goats järjestää kauden kotiturnauksen Kokkolan Hollihaassa!
Tärkeimmät ottelut vuohi-kannattajille ovat tietenkin ovat klo: 13 Jeppis FBC III – SB Goats, sekä klo: 17 SB Goats – Torrent.

Turnauksessa vastaan asettuu molemmat Pietarsaaren joukkueet, Jeppis FBC II sekä Torrent. Kumpikaan joukkue ei todellakaan ole helppo vastus.
Lohtajalla Jeppis FBC II voitti KannUran 3-6, sekä SB Jymyn 4-2 lukemin.
Torrent puolestaan otti myös kaksi voittoa Lohtajalla. Voitto TU II lukemin 8-7, sekä 2-4 voitto SB Jymystä.
Molemmat Pietarsaaren joukkueet voitti molemmat Lohtajalla pelatuista peleistä. Se tarkoittaa että Lauantaina on luvassa kaksi huippuottelua, joita kannattaa tulla Hollihakaan katsomaan.
Paikalta löytyy myös kioski, eli suosittelemme varaamaan käteistä mukaan!

Muistatko?

Kaudella 2018-2019, SB Goats kohtasi ensimmäisen kerran Jeppis FBC II 21.10 Pietarsaaressa, Rettig Sport Centerissä. Ottelu päättyi SB Goats voittoon 7-0, joka oli SB Goats historian ensimmäinen nollapeli. Maalin puhtaana piti Samuli Murtomäki.