SB GOATS: Turnausraportti 1.12.2019

SB Goats – HiPa III

Vaikeaa peliä odotettiin, ja vaikea peli lopulta saatiinkin. Vuohet ottivat alkuvihellyksestä asti pelivälineen haltuun ja pyrkivät pitämään sitä itsellään pitkiä jaksoja. Tässä myös onnistuttiin eikä kaverilta sen myötä niin hirvittävää painostusta ensimmäisen kympin jälkeen enää nähtykään. Myös kilpikonna puolustusta päästiin ajoittain puhkomaan oikeinkin mallikkaasti mutta vuohien maalintekoprosentti ei ole vieläkään riittävällä tasolla. Ensimmäisen maalin vuohille painoin Myllymäki #10, joka vastoin kaikkia odotuksia putkahtikin pukukoppiin 15min ennen ottelun alkua. Tulinen kuti viivasta joka pikku kimmokkeella löysi mummon hillopurkit HiPa:n vartioimasta maalista. Syöttäjänä tähän maaliin Hotakainen #19. Tämä maali olikin ainoa tilastomerkintä ensimmäiseen erään.

Toiseen erään lähdettiin samalla periaatteella ja palloa liikuteltiin kauniin näköisesti ylös, alas, vasemmalle ja oikealle. Tokola #11 painaa vuohet 2-0 johtoon Vähähyypän #44 upeasta tarjoilusta. Tokola käy välillä lepuuttamassa jalkojaan jäähypenkin puolella ja menee sen jälkeen tuoreilla jaloilla painamaan illan toisen kaapin itselleen. Vähähyyppä jälleen syöttäjänä ja peli 3-0. Tähän erään Goats saa muitakin huippupaikkoja mukaan lukien rankkarin, mutta näistä ei valitettavasti onnistuta kaveria enää rokottamaan.

Kolmannen erän taktiikka oli selkeä, toteutus kaikkea muuta. Vuohet eivät pystyneet enää pitämään palloa itsellään vaan keskittyivät enemmän tuomareiden toimintaan kentällä. Ei hyvä. Tämän ja muutaman onnekkaan pompun seurauksena kaveri pääsee iskemään kaksi kavennusmaalia, joista molemmat olivat Kainun #7 käsialaa. Kaikesta sekoilusta muutama hyviä paikkoja vihreiltäkin nähtiin, mutta palloa ei kuitenkaan edes tyhjään maaliin saatu. Kaksi hyvää ja yksi huono erä riittävät tällä kertaa kuitenkin voittoon ja kahteen tärkeään pisteeseen. 

Parhaan pelaajan vuohihatun tästä ottelusta sai ansaitusti maalivahti Martikainen #76

KannUra – SB Goats

Tästä pelistä ei tunnetta puuttunut. Kärkikamppailu jonka molemmat halusivat voittaa, mutta kumpikaan ei haluamaansa voittoa saanut. Peli alkoi positiivisesti Murtomäen #63 kauden ensimmäisellä maalilla, joka olikin vihainen kuti laidan tuntumasta taka-alaseen. Ovelan syötön tälle tarjoili Torvikoski #88. Katsokaa vaikka itse videolta.

Tämän jälkeen vuohet sekoilikin oikein urakalla aina toisen erän loppuun asti. Kannus onnistui painamaan kolme, enemmän ja vähemmän onnekkaita maaleja Goats verkkoon. Näistä maaleista vastasivat Kinnunen #90, Kivelä #25 ja Uusitalo #13. Sekoilusta huolimatta muutamia hyviä paikkoja nähtiin myös vihreiltä, mutta kaverin maalivahti Perkkilä #35 piti upeilla torjunnoillaan Uran johtoasemassa. Tähänkin peliin saatiin vuohilta epäonnistunut rankkari. Tiedetään siis mitä jatkossa treenataan. Kahden erän jälkeen peli 3-1 Kannukselle.

Kolmanteen erään vuohet päättivät lähteä kuitenkin parempana joukkueena ja tulla vaikka väkisin tasoihin. Tämä erä olikin sitten lähes täysin vuohien hallintaa ja hyvän pelin seurauksena myös jatkuvat häiriöäänet kentän ulkopuolelta saatiin loppumaan kuin seinään. Vuohifanit onneksi kunnioittavat aina peliä ja vastustajaa, kiitos siitä! Hienon taistelun ja pallonhallinnan seurauksena myös Goats saa onnen puolelleen kun Tiala #6 painaa ylivoimalla ovelan sijoituksen etukulmaan. Kaverin mailan toki auttoi tilannetta hieman, mutta annetaan kaikki kunnia tästä Johannekselle!
Syöttöpisteen maalin nappasi Lahti #18. Kaksi minuuttia tästä ja raivopaineen seurauksena kaveri syöttää suoraan Tialan #6 lapaan maalin eteen ja peli on 3-3! Oveluutta löytyi myös velipojalta Joukolta #3, joka kävi syöttöpisteen puhumassa itselleen. Ansaittu sekin. Summa summarum vuohille elintärkeä piste pelistä jonka myötä saatiin pidettyä sarjataulukossa 3 pisteen kaula Uraan. Täten voidaan julistaa Goats ainakin henkiseksi voittajaksi tästä ottelusta, vaikka täysiä pisteitä siitä ei jaettukaan. 

Parhaan pelaajan vuohihatun sai päähänsä kukapas muukaan, kuin Tiala #6!