SB GOATS: Turnausennakko

Turnausennakko 30.11.2019


Aloitetaan huonommilla uutisilla. SB Goats historian ensimmäinen kapteeni Henry Kaisto on päättänyt jättää tämän kauden välistä. Vuohien treeni ja turnaus aikataulut eivät valitettavasti sopineet Kaiston omiin aikatauluihin joten miestä ei tänä vuonna meidän pelikentillä nähdä. Vuohisydän kuitenkin sykkii Kaiston omien sanojen mukaan ja myös seurajohto toivoo ensivuodelle jälleen hedelmällistä yhteistyötä! Tätä jäämme odottamaan..

Sitten itse asiaan.

Huomenna sunnuntaina (1.12) vuohet laukkaavat puuhelmet kolisten Kannuksen kitinvapariin pelaamaan sählyä. Odotettavissa on kaksi vaikeaa ottelua jotka otetaan vastaan hienoina haasteina. Ilman vastoinkäymisiä ei tähänkään turnaukseen päästä lähtemään kun Reemi ”yhden käden Karlsson” Myllymäki joutuu jättämään pelit välistä, kun taistelut Rockyn kanssa käyvät liian suuriksi. Myös Tokola on pois Kannus pelistä, kun taas Torvikoski joutuu skippaamaan HiPa pelin. Lisäksi Tynin pelaaminen on epätodennäköistä. Koko muu armeija saadaan kuitenkin jalkeille ja ratkaisuvoimaa löytyy joka miehestä, joten luottavaisin mielin voidaan otteluihin lähteä.


SB Goats – HiPa

Aina yhtä vaikea vastus jonka myös edellisten otteluiden tulokset todistavat (6-4, 3-3, 6-4). Voittoa HiPa ei kuitenkaan ole onnistunut Goatseilta vielä nappaamaan. Joka tapauksessa tämä joukkue tukkii hienosti koko kentän ja osaavat iskeä oikeissa paikoissa kiinni. Vaikka HiPan peli onkin tällä kaudella tuloksellisesti takkuillut, ja vuohetkin ottivat ensimmäisestä kohtaamisesta voiton, näkee allekirjoittanut heidän pelissään paljon myrskyvaroituksia. Kaikki kuitenkin tietävät, että vuohi on fiksu, nopea ja ärtyneenä ennen kaikkea vaarallinen eläin ja juuri näillä ominaisuuksilla Goats lähtee puskemaan kilpikonnaa kumoon

Seuraa heitä:
Goats: J-P Hotakainen. Kaverilla ei huhujen mukaan ole ollut viimeisen kuukauden aikana kädessä muutakuin betoni tasoitin jolla on hinkannut yötä päivää. Osuuko enään edes palloon?
HiPa: Toni Haasiomäki. Viihdyttävä persoona kentällä ja kentän ulkopuolella. Juonikas kaveri kentällä ja osasi ainakin nuorempana muutaman hienon kikan. Saattaa tehdä juuri sitä, mitä ei odottaisi tekevän. 


SB Goats – KannUra

Goats on lohkon kärkipaikalla, mutta Kannus on noussut jo kolmanneksi sarjassa ja haistaa veren. Viimeiseen kahteen turnaukseen uralla on järkyttävä kasa maaleja tehtynä (43) ja myös puolustuspeli näyttäisi toimivan. Vuohet vasta käynnistelevät moottoreita näillä osa-alueilla. Tämän ja viimekauden kohtaamiset kaikki Goats:lle, mutta näillä luvuilla ei huomenna ole mitään merkitystä. Ennakkosuosikkia tähän otteluun on vaikea sanoa. Varmaa on ainoastaan se, että vuohille tästä kelpaa vain voitto!

Seuraa heitä:

Goats: Tauno ”subban” Malinen. Treenannut viimeiset kuukaudet tosissaan Jefua, joten lievä tappajan katse on tähän mieheen saatu. Tästä kaverista ei mene yksikään laukaus läpi ja puolen kentän tuntumassa saatetaan nähdä Oxdogin jousipyssystä sellaisia kikkoja, ettei ”subban” itsekkään tiedä mitä siellä tapahtuu.
KannUra: Joonas Hietala. Romuluinen pakki joka antaa kyllä kaikkensa. Tänä vuonna peli on alkanut kulkemaan myös pisteitten valossa. Tekeekö huomenna maalin vai ottaako jäähyn? Jompikumpi tapahtuu kyllä, se on varmaa…