SB Goats: Turnausennakko 8.10.20

Turnausennakko 8.10.2020

Huomenna sunnuntaina SB Goats edustus matkaa Kannuksen kitinvapariin kauden toiseen turnaukseen. Muutamia viikkoja sitten Lapuan turnaus jouduttiin koronan takia perumaan, joten viime peleistä on jo hyvä tovi aikaa. Jatkuvasta epätietoisuudesta ja kysymysmerkeistä huolimatta vuohet ovat treenanneet aktiivisesti. Ensimmäisen turnauksen valtaisan pettymyksen (tasapeli ja tappio) jälkeen koko joukkue kävi myös lihamyllyssä ja ketjut on laitettu uuteen uskoon. Näiden asioiden saattelemana vuohet lähtevät luottavaisin mielin hakemaan täyttä pistepottia kitinvaparista.

Klo 13: SB Goats – Redy

Nämä Kokkolalaiset joukkueet eivät ole vielä aikaisemmin kohdanneet. Goats lähtee otteluun pienoisena ennakkosuosikkina, mutta lyhyen scouttaamisen jälkeen on helppoa huomata, että Redyllä on uskomattoman hieno taito tappaa pelistä tempo. Mielenkiintoinen ottelu tulossa, eikä varmasti kummallekaan helppo sellainen.

Seuraa heitä:

SB Goats – Jani Poutanen

Joukkueen sisäinen pörssikärki. Kauden seitsemäs maila menossa (excel). Kauden mottona ollut: ”jos joutuu juoksemaan, on sijoittunut väärin”. Helppo lause sanoa kun pakkiparina herra joka tunnetaan nimellä ”korkkis”. Mielenkiintoista.

Redy – Esko Nikkonen

Joukkueen ehdoton supertähti. Pallonkäsittely sekä pelikäsitys 10/10. Kova kaveri myös jalalla. Parhaana päivänä todellinen päänvaiva myös vuohilauman puolustukselle.

Klo 15: Nibacos Akatemia – SB Goats

Nämä joukkueet ovat kohdanneet kaksi kertaa historian aikana. Toisesta tasuri, ja toisesta voitto sinisten leiriin, joten nyt on oiva mahdollisuus ottaa ensimmäinen päänahka nibbareista. Akatemian pelaajarunko on tiedettävästi vaihtunut lähes kokonaan kahden vuoden takaisesta, mutta jokainen lajia seuraava tietää, että reikäpalloa Kokkolan siniset osaavat liikuttaa. Tulossa varmasti kovatempoinen ja laadukas salibandyottelu, jota ei kannata missata!

Seuraa heitä:

Nibacos Akatemia – Markku Haukilahti

Taattua Haukilahtien veljessarjaa. Kikkaa ja laukoo. Välillä myös onnistuu. Omaa myös hyvän pelikäsityksen ja on varmasti yksi sinisten vaarallisimmista hyökkääjistä.

SB Goats – Tauno Malinen

Ostanut uuden mailan. Siirretty hyökkääjäksi. 40jaardin juoksu tasoa nfl. Mikä voisikaan mennä pieleen?

Huomenna mennään taas!

-Thomas Å