SB Goats: Reemi Myllymäki loppukauden mittaiseen sopimukseen

Salibandytoiminta on ollut jo kuukauden paussilla alueellamme vallitsevan koronatilanteen takia. Uusimman Soiten tiedoitteen mukaan 14.2. saamme jatkaa harrastetoimintaa.
Myös loukkaantumiset ovat vaivanneet SB Goats edustusjoukkuetta, jo valmiiksi haastavan kauden aikana. Viimeisimpänä Jeremia Tokolan murtuma jalassa oli ilkeä takaisku.
Salibandyjaosto ei kuitenkaan ole vähentänyt työmäärää tauon aikana, kun uusi pelaajasopimus saatiin solmittua.

Reemi Myllymäki solmi loppukauden mittaisen sopimuksen SB Goats edustukseen. Myllymäellä on historiaa vuohista kahdelta edelliseltä kaudelta ja oli mm. varmistamassa vuohien sarjanousun 2019-2020 kaudella. Myllymäki on pelannut 34 ottelua vihreässä vuohipaidassa ja tehotilastot 20+24=44 on osoitus siitä, kuinka kovasta pelimiehestä on kyse.

Päävalmentaja Atte Lassilan kommentit sopimuksesta:
– Mahtavaa saada Reemi takas rinkiin mukaan! Jerkun (Jeremia Tokola) murtuma jalassa tais laittaa loppukauden pakettiin, joten saadaan Reemistä samantien täydellinen korvaaja paikalle. Jokainen kaverin pelaamista seurannu tietää, että lajia voi dominoida täysin yhdelläkin kädellä. Pelisilmä ja kantti tulee olemaan myös joukkueen kärkipäätä niin eihän tässä voi johtoporras muutako myhäillä tämän loppukauden hankinnan suhteen. #10 is back.


-Thomas Å