SB GOATS: Lassila: ”Nyt on aika mennä muiden vuohien tueksi”

Pitkältä tuntuneen joulutauon jälkeen, SB Goats on ollut aktiivinen pelaajamarkkinoilla.

Edellisessä turnauksessa (Pietarsaari 15.12) koetun tappion jälkeen, SB Goats on ollut aktiivinen ja treeni-ilme erittäin positiivinen.
Tulevana viikonloppuna pelataan kuudes, SB Jymyn isännöimä turnaus Kokkolan Hollihaassa.


Klo 17.00: Vuohet kohtaa kovan haastajan, Toholammin Urheilijoiden kakkosjoukkueen. Edellinen kohtaaminen päättyi tasapeliin 4-4. Tuossa ottelussa TUII maalivahti Arttu Heikkilä oli ilmiömäinen, torjuen mm. Reemi Myllymäen rangaistuslaukauksen. Ottelusta on odotettavissa kiihkeän tasainen trilleri, josta ei tunnetta puutu.

Klo 19.00: Illan toinen ottelu ja vastassa isäntäjoukkue SB Jymy, ”Kokkolan derby”. SB Jymy hakee edelleen ensimmäistä voittoaan. 10 hävittyä peliä, ei näytä kauniilta tilastoissa. Silti katsomosta on huomattu, kuinka ”Jymyläiset” ovat parantaneet huimasti otteitaan. SB Jymy ei varmasti anna helpolla pisteitä, joten kovaa täytyy pelata myös tässä ottelussa. Silmällä kannattaa pitää Jymyn pörssikärkeä Niko Hotakaista, joka myös edellisessä kohtaamisessa antoi maaliin johtaneen syötön.


Sitten illan tärkeimpiin uutisiin..

Toholammin Urheilijoiden mukana vuodesta 2017, sekä päävalmentaja SB Goats:n alusta lähtien ollut Atte Lassila teki suuren päätöksen menneellä viikolla. Vajaat kolme kautta 2. divisioonaa takonut Lassila päätti sanoa TU:lle näkemiin ja pukee nyt itse ensikertaa vuohi-paidan ylleen.

Tämä siirto oli omalla kohdalla väistämätön asia ennemmin tai myöhemmin. Lähellä oli tapahtua jo viime kesänä, mutta hyvän pelaaja tilanteen takia päätin pysyä vielä penkin takana. Nyt kuitenkin Suomen puolustusvoimien ja loukkaantumisvaarojen sanelemana piti laittaa asioita tärkeys järjestykseen ja tässä on lopputulema. Hienoja vuosia Lampilla takana, mutta nyt on aika terottaa omatkin sorkat ja mennä muiden vuohien tueksi myös sinne laitumen puolelle. C’moon Goats!

Atte Lassilan sanoista paistaa läpi innostus edustaa Kokkolan tyylikkäintä urheiluseuraa, nyt myös pelaajan roolissa.

Torrent – SB Goats 15.12.2019

Atte Lassila – TU

Kaudet:3
Ottelut:42
Maalit:9
Syötöt:9

Lassila tuo varmasti tukevuutta sekä tulivoimaa, jo valmiiksi vahvaan ryhmään.
Kuten ostoskanavilla sanotaan: ”eikä tässä vielä kaikki”.
Joulutauolla SB Goats pääsi yhteisymmärrykseen kauden 2018-2019 kapteenin Henry Kaiston kanssa. Kaisto tulee olemaan joukkueen mukana loppukauden. Numero 64 tuo joukkueeseen johtajuutta sekä pallovarmaa pelaamista.

Kapteeni Johannes Tiala kommentoi pelaajahankintoja:

Kaiston ja Lassilan mukaantulo tuo ilman muuta aivan oman buustin joukkueeseen ja kasvattaa jo valmiiksi kovaa peli-intoa.

Millä fiiliksillä viikonlopun turnaukseen ja millä eväillä hakemaan pisteitä?

Hyvällä fiiliksellä tietenkin peleille. Viime ottelun tappiosta jäi roimasti parannettavaa ja parannusta lähdetään tekemäänkin. Neljä pojoa tulee varmasti kotiin omalla hyvällä pelillä.

Johannes Tiala (C)

Ottelut: 10
Maalit: 8
Syötöt: 5

Kapteenin reseptin mukaisesti hakemaan Hollihaasta 18.1 pisteet kotiin!