Salibandy KAUSIENNAKKO 2019-2020KAUSIENNAKKO: SB Goats 2019-2020

Pikakelaus viime kauteen

Atte Lassilan kaitsema vuohilauma koki karvaan pettymyksen, kun edellinen kausi päättyi nousukarsinnoissa. Nousu 4. divisioonaan oli kirjaimellisesti 5 sekunnin päässä, kunnes KuKu ratkaisi voiton ennen summerin soittoa. Rohkeaa salibandya pelaava SB Goats joutui lähtemään kotiin tyhjin käsin.

Runkosarjassa SB Goats sijoittui siis toiseksi, tasapistein Nibacos-Akatemian kanssa. Päältä katsottuna kausi oli siis loistava, ottaen huomioon sen olleen ensimmäinen salibandykausi vuohille.

Vuohiin haalittiin lahjakkuutta

Runko joukkueessa on pysynyt hyvin samana, mutta muutamia vahvistuksia on napattu Kokkolan torilta mukaan. Loisto kauden pelannut H-P Torvikoski ei ainakaan syyskaudella ole joukkueen matkassa. Torvikoskea paikkaamaan on kiinnitetty toissakaudella ReDy:a edustanut Sasu Lahti. Marinkaisista lähtöisin oleva Lahti kertoo olevan innoissaan ollessaan osa vuohilaumaa.
Jo valmiiksi kovaa puolustusta tulee myös kohentamaan Julius Tyni. Tyni tuo mukanaan huikeaa pallonhallintaa sekä loistavan laukauksen.
Hyökkäykseen tulivoimaa tuo Jeremia Tokola. Harjoituksissa Tokola on osoittanut olevansa maalinnälkäinen. Näistä nimistä siis varmasti kuullaan vielä.

Muutoksia on tullut myös SB Goats:n maalivahtiosastolle. Parhaaksi maalivahdiksi palkittu Joel ”Tilli” Lapinoja siirtyi kokeilemaan isompia vesiä 2. divisioonaan Himangan Pallon riveihin. SB Goats toivottaa Tillille paljon torjuntoja ja tsemppiä uusiin haasteisiin! Myös viimekauden maalilla nähty Samuli Murtomäki ei ole syyskaudella joukkueen mukana.
Harjoituskaudella maalissa ollut Tommi Martikainen vakuutti otteillaan valmennuksen ja on nyt täyttämässä Lapinojan sekä Murtomäen jättämää aukkoa.


Kanuunassa kaulitaan parasta!

On takuuvarma, että Lassilan luotsaama SB Goats on valmiina, kun 6.10 Lohtajalla pelataan ensimmäinen ottelu Kannuksen Uraa vastaan. SB Goats kokoonpano kestää vertailua. Maalivahtiosastolta löytyy kaksi kovaa veskaria, puolustus on varmasti sarjan kovinta, nyt Lahden ja Tynin tukemana. Vuohet ovat valmiina uuteen salibandykauteen, jossa tavoitteena on nousu sarjaporrasta ylemmäksi!


Seuraa häntä: Jouko Tiala

Jouko Tiala on yksi parhaista asioista, mitä SB Goats on nähnyt. Tiala pursuaa peli-intoa ja häneltä nähdään röyhkeää, mutta kaunista pelaamista varsinkin vastustajan maalin edessä.
Viime kaudella 10+7 tehot painanut Tiala on kentällä vauhdikasta katseltavaa.


Muistatko tämän?

Viime kauden sarjan pistepörssin voittaja löytyy SB Goats pukukopista. Johannes Tiala naputti tehot 17+16, jonka myös seurajohto palkitsi odotetusti.