Pisteet jäi Kaustiselle

Kahden viikon tauon jälkeen, jatkettiin jalkapallon parissa.
Vuohet matkusti vieraskentälle Kaustiselle pelaamaan ottelun Väsymättömiä vastaan 26.7.
Ottelusta ei jäänyt paljon lapsille kerrottavaa Yli 30 asteen tukalassa helteessä pelattu ottelu oli kaksijakoinen. Vuohet sai heti pelin alkuun usean maalipaikan mutta jokainen pallo päätyi tolppaan. 45 minuutin jälkeen peli oli kuitenkin jo 2-0 Väsymättömille.
Toisen puoliajan alkuun Goats pääsi taas hyville maalipaikoille. Kotijoukkue kuitenkin rokotti jälleen. Läpisyöttö kärkeen ja tolpan kautta pallo tyhjiin.
3-0 tilanteessa myös vuohet sai ensimmäisen onnistumisen. Onneksi tällä kertaa jo maaliverkot helisi, kun ”Albanian Ritari” Sead Haxhija tykitti pallon kanuunan lailla maaliin. Tämä oli jo kolmas maali Haxhijalle tällä kaudella.
Toinen maali syntyi rangaistuspotkusta kun kapteeni Jussi Porkola pistää vuosien kokemuksella ja varmuudella pallon pilkusta sisään. 3-2 tilanne ja nyt oli aika laittaa kaikki peliin. Kovan prässin ja taistelun jälkeen ei tulosta. Väsymättömät iskee viimeisen naulan arkkuun ja 4-2. Puuhelmet kaulaan ja sorkat kohti tulevaisuutta.

Seuraava ottelu pelataan 31.7 kotona Kälviän keskuskentällä, kun vastaan asettuu FoBK Forsbysta. Ottelu alkaa kello 19.00. Tervetuloa jokainen paikalle katsomaan jännittävää ottelua.
Edellinen kohtaaminen FoBK:a vastaan oli Forsbyssa 24.5.
Silloin ottelu päättyi 1-2 vuohien voittoon. Maalintekijöinä Oula Airiola sekä Ilmari Alajoki.
FC Goats on nyt sarjataulukossa kolmantena. Perässä oleva FC Ylivieska on vain kolmen pisteen takana. Edellä olevat Väsymättömät sekä HBK/II ovat kahden pisteen edellä.
Kolme parasta nousee suoraan Kutoseen, sarja on siis tiukka.