Oletko etsimämme osaaja? Haemme valmentajaa!

SINUSTAKO FC GOATS PÄÄVALMENTAJA?

Me Karleby Goatsissa olemme päättäneet nostaa jalkapallotoimintamme uudelle tasolle ja siksi etsimme nyt FC Goats miesten joukkueelle päävalmentajaa kaudelle 2021. Päävalmentajana vastuullasi on joukkueen urheilupuolen johtaminen ja pelin kehittäminen. Emme siis etsi joukkueenjohtajaa tai huoltajaa, vaan päävalmentajana saat keskittyä vain ja ainoastaan olennaiseen, eli pelien voittamiseen. Emme odota sinulta välttämättä vuosien valmennuskokemusta, vaan tärkeintä on selkeä näkemys omasta pelitavasta ja seuramme kulttuurin mukaiset korkea työmoraali ja ennakkoluulottomuus.

Karleby Goats on vuonna 2018 perustettu kokkolalainen monilajiseura. Erotumme muista ennakkoluulottomuudellamme: meillä ei ole vuosikymmenten painolastia harteillamme, vaan olemme dynaaminen ja rohkeasti eteenpäin pyrkivä nuori seura.

MITÄ TARJOAMME?
Päävalmentajana saat jaoston täyden tuen tehtävässäsi. Sinun ei siis tarvitse hoitaa kenttävarauksia tai kausimaksujen keräämistä – me hoidamme joukkueen pyörittämiseen liittyvät asiat ja annamme sinun keskittyä valmentamiseen.
Saat mahdollisuuden kehittyä. Me Karleby Goatsissa olemme rohkeita ja täällä pääset toteuttamaan omaa visiotasi. Tarvittaessa voimme myös kustantaa valmennuskoulutuksia, tarjoten sinulle täydet edellytykset kehittyä kanssamme.
Pääset osaksi ainutlaatuista seurayhteisöä. Me pyrimme tekemään asioita tosissaan, mutta emme vakavasti. Olemme ainutlaatuinen seura ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi vuohilaumaa.

Jos kiinnostuit, laita meille viestiä niin keskustellaan tarkemmin: meitä kiinnostaa kuulla ajatuksiasi pelistä ja valmentamisesta. Jos näyttää siltä, että visiomme kohtaavat, toivotamme sinut tervetulleeksi merkittävään rooliin osaksi ainutlaatuista projektia!