Karsinnat 7.4.2019

No niin siinä kävi, että 5.div. runkosarja päättyi ja SB Goats jäi runkosarjassa toiseksi. SB Goats sekä Nibacos Akatemia, olivat tasapisteissä, mutta maalieron johdosta Nibacos A. nousi suoraan 4. divisioonaan. SB Goats siis painelee karsintaturnaukseen, joka pidetään 7.6.2019 Mustasaaressa, OP-Arenalla.

Karsinnat. Vuoden odotetuimmat pelit. Suora nousukin olisi kelvannut, mutta nyt yritetään vaikeimman kautta, eli karsinnoista. Vastaan tulevat KuKu ja Sparta jotka olivat oman lohkonsa toisia En lähde ottelukohtaisesti anylysoimaan, vaan joukkue kohtaisesti

KuKu:
Kukusta pistää silmiin heti pistepörssin 3 kärkinimeä. Jokaisella yli 30 pistettä Nännimäisen Mikkolla kevyet 32 maalia. Näiden kolmen herran jälkeen pistepörssin seuraavalla ”vain” 16 pistettä, eli joukkueen syömähampaat pitäisi tältä osin olla vuohien tiedossa. Ei ehkä niin tasainen jengi ja tehot makaa pääosin näiden kolmen kaverin harteilla.
Sparta:
Ehkä hiukan tasaisempi joukkkue pelaajamateriaaliltaan, mutta päästetyt maalit kaudella 108/18 peliä on kyllä hyvinkin silmään pistävä luku verrattuna esim. Goatsin 38/16 peliin. Muutamia kakkosdivaria pelanneita kavereita löytyy jengistä, ainakin allekirjoittanut olisi näkevinään parit tutut nimet vuosien takaa. Kumpikin allekirjoittaneelle hyvin outoja joukkueita joita ei pysty sen syvemmin lähteä anylysoimaan. Goatsin kokoonpano nousuturnaukseen on hyvä. Henry Kaisto, Henri Rautapuro (polvivamma), H-P Torvikoski sekä V-P Isoaho poissa. Joten hyvällä nipulla jätkät lähdössä saalistamaan nousua 4. divariin.

Kapteeni Kaiston poissaollessa, kapteenin nauhaa kantaa 1. varakapteeni Tauno Malinen. Malisen kommentit huomisesta:
”Olemme valmistautuneet hyvin tulevaan karsintaan. Joukkueen sisällä vallitsee hyvä henki ja pelaajista näkee, että vain nousu kelpaa. Lähdemme pelaamaan omaa varmaa peliä, sen tarkemmin miettimättä vastustajan joukkueita. Kahdella voitolla lopetetaan kausi ja syksyllä pelataan pykälää korkeammalla”


Mustasaaressa, OP-Arenalla 7.4.2019
Kuku – SB Goats klo 13.00
SB Goats – Sparta klo 15.00