Jenkkifutiskausi päätköseen! – ”Opiskelun piikkiinhän tämä eka kausi on mennyt”

Lauantaina 14.8. pelattiin kauden viimeinen II-divisioona ottelu. Kokkolan kaupungin isännöimässä ottelussa Goats onnistui ottamaan niskalenkin vierasjoukkue Farmersista ja täten sai päättää kauden voitonjuhliin.


Kyseessä oli siis Goats-historian ensimmäinen voitto tällä sarjatasolla. Kiuruvedeltä kotoisin oleva Milky City Farmers joutui taipumaan vahvasti puolustaneelle ja tehokkaasti hyökänneelle vuohilaumalle pistein 22-06.
Sateisesta säästä huolimatta, 170 henkinen yleisö kertyi lehtereille seuraamaan ottelua.

Petri Kuikka tapasi pelin jälkeen tyytyväisen päävalmentajan Miko Punton.
– Olisihan sen voiton jo aikaisemminkin voinut ottaa. Ollaan pelattu ainakin kolme tosi tasaista peliä, jotka on kääntynyt meille tappioksi.

Kauden ottelut.

– Hyökkäys on rullannut välillä aika hyvin, mutta sitten me ollaan vaan hyydytty tuonne vastustajan kenttäpäätyyn, Punto jatkaa.

– Opiskelun piikkiinhän tämä eka kausi on mennyt, ollaan annettu tasoitusta vastustajille peleissä kun ollaan tehty liikaa helppoja virheitä.

Kolmessa kotiottelussa yleisömäärä Kirkonmäen kentällä yllätti pelaajat ja seuran toimihenkilöt todella positiivisesti. Toisessa kotiottelussa oli lähes 600 henkilöä seuraamassa jenkkifutista.

– Jenkkifutiksella on ehdottomasti mahdollisuus nousta täällä Kokkolassakin ”buumiksi”. Tämä on mukaansa tempaava ja tosi katsojaystävällinen laji, Miko Punto toteaa.


Kuuntele koko Petri Kuikan & Yle Radio Suomen haastattelu:

Bob Geldof tähdittää Kipinää Kokkolassa – tavoitteena "tupa täyteen" Radio Suomi Kokkola

Kipinä Business Seminar järjestetään kolmannen kerran Kokkolassa marraskuun 2022 puolivälissä. Tapahtuman teemoina ovat johtajuus ja inspiraatio.Pääpuhujiksi saapuvat muusikko ja aktivisti Bob Geldof sekä Myytinmurtajat-sarjasta tutuksi tullut Jamie Hyneman. Tapahtuman järjestelyt ja varsinkin myyntityö on lähestymässä loppukirivaihetta, sanoo Kipinä Event Oy:n toimitusjohtaja Erica Roiko. Tavoitteena on saada Kampushallin täyteen. Käytännössä toiveena on noin 800 seminaarivierasta. Toimittaja on Petri Kuikka.
  1. Bob Geldof tähdittää Kipinää Kokkolassa – tavoitteena "tupa täyteen"
  2. MTK Keski-Pohjanmaan sataan vuoteen kuuluu tilanteisiin mukautuvaa vaikuttamista
  3. Isot kaaret luovat haasteita ja mahdollisuuksia Roskarukan kunnostetulla skeittiparkilla
  4. Sotien jälkeisen jälleenrakennuskauden rakennuskantaa halutaan säilyttää Kokkolassa
  5. Lämpenevät syksyt saavat hyttyset liikkumaan entistä myöhemmin