Jenkkifutiskausi päätköseen! – ”Opiskelun piikkiinhän tämä eka kausi on mennyt”

Lauantaina 14.8. pelattiin kauden viimeinen II-divisioona ottelu. Kokkolan kaupungin isännöimässä ottelussa Goats onnistui ottamaan niskalenkin vierasjoukkue Farmersista ja täten sai päättää kauden voitonjuhliin.


Kyseessä oli siis Goats-historian ensimmäinen voitto tällä sarjatasolla. Kiuruvedeltä kotoisin oleva Milky City Farmers joutui taipumaan vahvasti puolustaneelle ja tehokkaasti hyökänneelle vuohilaumalle pistein 22-06.
Sateisesta säästä huolimatta, 170 henkinen yleisö kertyi lehtereille seuraamaan ottelua.

Petri Kuikka tapasi pelin jälkeen tyytyväisen päävalmentajan Miko Punton.
– Olisihan sen voiton jo aikaisemminkin voinut ottaa. Ollaan pelattu ainakin kolme tosi tasaista peliä, jotka on kääntynyt meille tappioksi.

Kauden ottelut.

– Hyökkäys on rullannut välillä aika hyvin, mutta sitten me ollaan vaan hyydytty tuonne vastustajan kenttäpäätyyn, Punto jatkaa.

– Opiskelun piikkiinhän tämä eka kausi on mennyt, ollaan annettu tasoitusta vastustajille peleissä kun ollaan tehty liikaa helppoja virheitä.

Kolmessa kotiottelussa yleisömäärä Kirkonmäen kentällä yllätti pelaajat ja seuran toimihenkilöt todella positiivisesti. Toisessa kotiottelussa oli lähes 600 henkilöä seuraamassa jenkkifutista.

– Jenkkifutiksella on ehdottomasti mahdollisuus nousta täällä Kokkolassakin ”buumiksi”. Tämä on mukaansa tempaava ja tosi katsojaystävällinen laji, Miko Punto toteaa.


Kuuntele koko Petri Kuikan & Yle Radio Suomen haastattelu:

Pulakat joutuivat hirvikolariin syyskuun illassa Radio Suomi Kokkola

Tänäkin syksynä on hirvet jo kolisseet auton peltejä vasten. Syyskuisena perjantai-iltana sen kokivat kokkolalaiset muusikot Maria ja Lauri Pulakka tyttärensä kanssa. Raila Paavola tapasi pariskunnan. Tällä kertaa oli onni matkassa eikä pahemmin käynyt, mutta mitä oikein tapahtui…
  1. Pulakat joutuivat hirvikolariin syyskuun illassa
  2. Pötköttely tarjoaa aivoille lepoa ja ideointivapautta
  3. Juurileivonta yleistynyt leipomoissa – Fageruddilla kaikki leivotaan juureen
  4. 5-vuotiaista toisensa tunteneet kaverukset toteuttivat ralliunelmansa lähes viisikymppisinä
  5. Mikko Annala voitti MM-kultaa kotiyleisön edessä