Jenkkifutiskausi päätköseen! – “Opiskelun piikkiinhän tämä eka kausi on mennyt”

Lauantaina 14.8. pelattiin kauden viimeinen II-divisioona ottelu. Kokkolan kaupungin isännöimässä ottelussa Goats onnistui ottamaan niskalenkin vierasjoukkue Farmersista ja täten sai päättää kauden voitonjuhliin.


Kyseessä oli siis Goats-historian ensimmäinen voitto tällä sarjatasolla. Kiuruvedeltä kotoisin oleva Milky City Farmers joutui taipumaan vahvasti puolustaneelle ja tehokkaasti hyökänneelle vuohilaumalle pistein 22-06.
Sateisesta säästä huolimatta, 170 henkinen yleisö kertyi lehtereille seuraamaan ottelua.

Petri Kuikka tapasi pelin jälkeen tyytyväisen päävalmentajan Miko Punton.
– Olisihan sen voiton jo aikaisemminkin voinut ottaa. Ollaan pelattu ainakin kolme tosi tasaista peliä, jotka on kääntynyt meille tappioksi.

Kauden ottelut.

– Hyökkäys on rullannut välillä aika hyvin, mutta sitten me ollaan vaan hyydytty tuonne vastustajan kenttäpäätyyn, Punto jatkaa.

– Opiskelun piikkiinhän tämä eka kausi on mennyt, ollaan annettu tasoitusta vastustajille peleissä kun ollaan tehty liikaa helppoja virheitä.

Kolmessa kotiottelussa yleisömäärä Kirkonmäen kentällä yllätti pelaajat ja seuran toimihenkilöt todella positiivisesti. Toisessa kotiottelussa oli lähes 600 henkilöä seuraamassa jenkkifutista.

– Jenkkifutiksella on ehdottomasti mahdollisuus nousta täällä Kokkolassakin “buumiksi”. Tämä on mukaansa tempaava ja tosi katsojaystävällinen laji, Miko Punto toteaa.


Kuuntele koko Petri Kuikan & Yle Radio Suomen haastattelu:

Haisteleminen lisää koiran hyvinvointia, mutta siitä on myös muuta hyötyä Radio Suomi Kokkola

Koiran hajutyöskentelyä käytetään hyväksi muun muassa pelastuskoiratehtävissä ja sairauksien diagnosoinnissa sekä poliisin, puolustusvoimien ja tullin työtehtävissä. Hajutyöskentely on innostanut omistajia koirineen mukaan myös kilpailutoimintaan jo pitkään. Toimittaja on Raila Paavola.
  1. Haisteleminen lisää koiran hyvinvointia, mutta siitä on myös muuta hyötyä
  2. Suomi-brändin vahvuudet ja haasteet ulkomaisten työntekijöiden houkuttelussa
  3. Vetyalan kasvuyritys Hycamite uskoo jatkossa yhä useamman työntekijän tulevan suoraan ulkomailta
  4. Torkinmäen koululla sovitaan puhumalla – tukitoimiin on varattava aikaa
  5. Laki tarjoaa jo hyvät keinot puuttua koulukiusaamiseen