Isoja uutisia: Kokkolaan uusi jenkkifutisseura – Goats AFC irtaantuu seurasta

Karleby Goats on harjoittanut vuodesta 2019 alkaen amerikkalaista jalkapalloa Kokkolassa. Pitkien vaiheiden jälkeen seuran jenkkifutisjaosto ja seuran hallitus katsoi parhaaksi jatkaa lajin kehittämistä uuden seuran alla.

Jenkkifutisjaosto on perustanut uuden seuran, joka tottelee nimeä Kokkola Scorpions. Scorpions tulee keskittymään ainoastaan amerikkalaisen jalkapallon kehittämiseen Kokkolassa. Nimi on historiallinen, sillä Scorpions niminen jenkkifutisseura toimi Kokkolassa 90-luvulla. Vuosi 1994 jäi kuitenkin Scorpionsin viimeiseksi.

Kokkola Scorpionsin tuore puheenjohtaja Jarno Huhtakangas on tyytyväinen uuteen seuraan.

– Halusimme kunnioittaa perinteitä Scorpions nimellä. Tulevaisuuden tavoitteista ylivoimainen ykkönen on ylläpitää mahdollisuutta harrastaa jenkkifutista Kokkolassa. Junioritoimintaan halutaan myös ehdottomasti laajentaa jos ja kun siihen tulee mahdollisuus, Huhtakangas kommentoi.

Huhtakankaan mielestä tunnelmat uuden seuran alla on nyt hyvät ja helpottuneet kun asiat saatiin hoidettua nopeasti.

– Kiitos tästä Atelle sekä Goatsin hallitukselle. Nyt saa aloittaa uusien harrastajien naaramisen ja brändäystyöt. Itselläni on vielä kausi käynnissä. Pitää käydä yksi Vaahteramalja pelaamassa viikonloppuna.

Vaahteramaljasta pelataan Seinäjoella tulevana viikonloppuna 9.9. Liput otteluun löytyvät täältä.

Seurassa uudet tuulet

Karleby Goatsin puheenjohtaja Atte Lassilan mukaan viimeisen parin vuoden aikana on seurassa puhaltaneet muutoksen tuulet.

– Onneksi tuolta joukkueen sisältä löytyi palavaa motivaatiota ja halua jatkaa jenkkifutiksen kehittämistä Kokkolassa, joten muutaman mutkan kautta olemme päättäneet siirtää toiminnan uuden seuran alaisuuteen. Hienoin asia tässä on se, että kokkolalaiset saavat nauttia paikallista jenkkifutista myös tulevaisuudessa, Lassila kommentoi.

– Haluan omasta ja hallituksen puolesta kiittää kaikkia mukana olleita henkilöitä, joista osa on antanut aivan valtavan panoksen lajin uudelleensyntymiseen Kokkolassa. Lisäksi toivotan onnea ja menestystä uudelle seuralle, hän päättää.

Tästä eteenpäin Karleby Goats ry. jatkaa ainoastaan salibandytoiminnan kehittämistä. Goatsilla on kolme salibandyjoukkuetta; Miesten edustus, Miesten II, sekä Naisten joukkue.

Karleby Goats ry:n hallituksessa puhaltaa myös uudet tuulet, joista tiedotamme myöhemmin.

Kokkola Scorpionsista lisätietoja antaa tarvittaessa seuran puheenjohtaja Jarno Huhtakangas: 0449741382