Heja Heja Gröna!

FC Goats haki täydet pisteet Forsbyn jalkapallopyhätöstä!

24.5 Vuohet matkusti kielirajan taakse Forsbyyhyn taistelemaan pisteistä. Koleassa sateen jälkeisessä illassa oli tunnelma kohdillaan. Paikalliset fanit olivat kokoontuneet seuraamaan omiensa otteita.
Ennen ottelun alkua Forsbyläiset pelotteli Vuohia ja kertoivat hankkineen Pedersörestä vahvistuksia. FC Goats oli vajaalla miehistöllä matkassa, joten raskas 90 minuuttia oli alkamassa.
Suurin osa ottelusta oli jälleen Vuohien hallintaa. Lukuisia maalipaikkoja oli jo ensimmäisellä kymmenellä minuutilla. 14 minuutin ajassa kuitenkin jo verkot helisee, kun Vuohien tähtihyökkääjä Oula Airiola laittaa pallon sisään komeasti vapaapotkusta.
Yleisöstä kantautuneet ”heja svarta” -huudot taisi vahvistaa FoBKilaisia, sillä 29. minuutilla FoBK tasoitti ottelun 1-1. Aldeyab Yehya sai tuulettaa faniensa edessä.
Ensimmäinen puoliaika oli vauhdikasta ja Vuohien viimeistely ontui. Onneksi Ilmari Alajoen vapaapotku oli puhdasta
kultaa. Ottelu tilanteeseen 1-2 ajassa 32′
Toisella puoliajalla alkoi jo Vuohien väsymys näkyä. FoBK pääsi loppua kohden yhä paremmille maalipaikoille. Vihreät kuitenkin jaksoi taistella ja puolustaa, sillä ottelu päättyi lukemiin 1-2.
Edes FoBK:n PeFF vahvistukset eivät saaneet mitään erityistä aikaan.

30.5 FC Goats pelaa viimeisen kotiottelun Kokkolan Santahaassa.
Vastaan asettuu HBK/II (Hovsala Bollklubb).
Luvassa on kärkiottelu, sillä tällähetkellä sarjataulukossa kärkenä oleva FC Goats on saalistanut kolmessa ottelussa 7 pistettä ja toisena oleva HBK/II kahdessa ottelussa 6. Hovsalan maaliero on komea 12-1.
HBK/II voitti ensimmäisen ottelunsa FoBK:a vastaan 0-5 ja toisen ottelunsa EU:ta vastaan 7-1. Näiden tilastojen perusteella ottelusta on tulossa erittäin mielenkiintoinen. FC Goats:n kivikova puolustus on kuitenkin valmiina.

Seuraa heitä:
HBK/II
– Bjon Rasmus #23
Kaksi maalia kahteen otteluun takaa sen, että maalihimoa on myös torstaina Vuohia vastaan.

FC Goats
– Hakkarainen Ernesti #3
Tämä pellavapäinen pitkätukka on vaikea olla huomaamatta kentällä. Upean viime pelin pelanneelta Hakkaraiselta odotetaan jälleen hienoa viimeistelyä.29.5.2019

-TT