Goats X CABB – Yhteistyössä on voimaa

Karleby Goats, sekä CABB Chemicals on kuluvalla kaudella ollut tiiviissä yhteistyössä.

Jenkkifutiskauden viimeinen ottelu pelataan tulevana sunnuntaina 31.7. Kirkonmäen kentällä klo 17.00. Ottelussa vastaan asettuu Seinäjoki Gators. Otteluisäntänä toimii kokkolalainen CABB.

”Kasvien lääkkeitä” Kokkolasta

CABB valmistaa Kokkolan tehtaalla sopimusvalmistuksena kasvinsuojeluaineita ja niiden välituotteita. Asiakkaina ovat kansainväliset viljelykasvien suojeluun erikoistuneita yrityksiä, joiden vastuullinen ja luotettava kumppani CABB on. CABB työllistää paikallisesti 250 prosessi-, kemian-, automaatio-, sähkö-, sekä muiden alojen ammattilaisia. CABB investoi ja rekrytoi voimakkaasti Kokkolassa. Työnantajana heille on erityisen tärkeää vastuullinen ja turvallinen toiminta. Kokkolan tehdas kuuluu kainsainväliseen CABB-konserniin.

Kokkolalaisen jenkkifutiksen tukena

– Yleisesti ottaen haluamme olla tukemassa Kokkolalaista ympäristöä ja urheilua sen eri muodoissa. Nyt päätimmekin lähteä mukaan tukemaan paikallista jenkkifutista, kun siihen tarjoutui mahdollisuus. Koemme eri urheilu- ja liikuntaseurojen yhteistyön hyvin vastuullisena, sekä lapsia ja nuoria kasvttavana. Siten sen työn tukeminen sopii hyvin myös yrityksemme arvoihin, kommentoi toimitusjohtaja Ari Venninen.