GOATS AFC: Tomi Hämäläinen uudeksi päävalmentajaksi

Tomi Hämäläinen on nimitetty jenkkifutisjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi.

Jenkkifutisjoukkueen valmennusryhmä koki uusia muutoksia kun edelliskauden päävalmentaja Miko Punto ei jatkanut joukkueen toiminnassa tulevalla kaudella. Sopimus purettiin seurajohdon mukaan yhteisymmärryksessä.

Tomi Hämäläinen on nimitetty uudeksi päävalmentajaksi. Hämäläinen on ollut koko offseasonin mukana joukkueen leiripäivillä. Uudella päävalmentajalla on lajista pitkä kokemus. Edellisen kerran päävalmentajan puikoissa Hämäläinen tahditti Rovaniemi Nordmenia vuonna 2017.

– Aloitin jenkkifutiksen peluun kun Seinäjoki Crocodiles perustettiin vuonna 1988. Pelasin Crocodileissä aina vuoteen 1992 asti. Siitä pelaajaura jatkui Rovaniemellä 1993-1996. Tampereella 1997 ja Hämeenlinnassa 1998. Valmentamisen aloitin opiskeluaikana Rovaniemellä 1990, jossa päävalmentajana 2001-2003 ja 2017.

Hämäläinen nauttii olostaan Kokkolassa ja iloitsee, kuinka siviilielämän ja harrastuselämän askeleet sopivat hienosti yhteen.

– Odotin innolla jo yhteistoimintaa alkuperäisen valmennusryhmän kanssa, mutta valitettavasti kaikki ei mennyt ihan niinkuin telkkarin lifestyle-sarjoissa. Tiedän että kesästä tulee hieno!

Kokenut valmentaja vakuuttaa kokkolalaiselle yleisölle, että nähtävää tulee olemaan paljon!

– Yleisö tulee näkemään ”wanhan koulukunnan” pallokontrolli jalkapalloa. Uskon että runsaan hämäyspelin systeemin takia tullaan näkemään pitkiä juoksuja ja yllättäviä suunnanmuutoksia!

Kausi 2022 todella alkaa olemaan jo haisteltavissa. 2-divisioonan otteluohjelma tullaan julkaisemaan mahdollisimman nopeasti. Pian se alkaa!