GOATS AFC: Juha Hautala jatkaa apuvalmentajana

Juha Hautala jatkaa kolmatta kautta apuvalmentajan pestissä.

Apuvalmentaja Juha Hautala kertoo odottavansa hyvillä fiiliksillä tulevaa kautta.

– Onhan valmistautuminen ollut vähän sellaista vuoristorataa johtuen koronaepidemiasta, mutta sitä se on ollut varmasti kaikille joukkueille Suomessa.

– Pienten muutosten sisäänajaminen pelillisiin taktiikoihin on vienyt aikaa, mutta jo tällä hetkellä palaset loksahtelevat kivasti paikoilleen. Fiilis on hyvä ja luottavainen siihen, että olemme valmiita kun ensimmäinen kickoff potkaistaan kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna!

Karleby Goatsin toinen kausi Suomen II-divisioonassa käynnistyy kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Virallinen otteluohjelma julkaistaan lähitulevaisuudessa. Goats pelaa myös tulevan kauden kotiottelut jo tutuksi tulleella Kirkonmäki Fieldillä!


Hautala on toimii jo kolmatta kautta Goatsin apuvalmentajana ja odottaa kovasti näkevänsä rookie-pelaajien, sekä juuri niiden pelaajien suorituksia, joita hän on henkilökohtaisesti valmentanut.

– Pelaajat asettavat henkilökohtaiset tavoitteensa itse ja niiden täyttyminen palvelee samalla koko joukkueen tavoitteen täyttymistä.

– Toivotaan, että saamme pelata ehjän kauden eikä rajoituksetkaan sotkisi suunnitelmia. Uskon että näemme hyvin pelikirjan sisäistäneen joukkueen, joka pystyy toteuttamaan laadittua suunnitelmaa ja samalla pitämään kentällä hauskaa. Samalla toivon oppivani itsekin jefusta lisää, Hautala summaa.

Edellisellä kaudella Kirkonmäen katsomot pullistelivat vihreään pukeutuneita kannattajia. Hautala kertoo miksi myös tulevalla kaudella kannattaa yleisön suunnistaa katsomoon:

– Jefu on parasta livenä! Vuohiveljet tulevat tarjoamaan viihdyttävää peliä ja lupaavat taistella omalla kotikentällä jaardeista isolla vihreällä sydämellä! Kentällä on joukkueesta kerrallaan 11 pelaajaa ja se 12. on kannustava kotiyleisö. Myös cheerleaderien taidokkaat esitykset vetävät mukaansa.

– Lisäksi iästään huolimatta, seuralla tuntuu olevan erityinen kyky järjestää kotiotteluista koko perheen tapahtumia liki ammattimaiseen tapaan. Tämä osaltansa tukee lajia, sen viihdyttävyyttä ja juurtumista kotikaupunkiimme luoden samalla lojaalin fanijoukon ja tärkeän yhteistyöverkoston yritysten ja lajin välille.

– Pukeudu siis vihreään, tule paikalle ja ole se 12. pelaaja. Laitetaan katsomot vellomaan vihreää!