FC Goats Raportti 13.8

Tilanne Keski-Pohjanmaan Seiskassa on nyt todella mielenkiintoinen. Artikkelia kirjottaessa on kärkijoukkue FC Goats vain kaksi pistettä viidentenä olevaa Väsymättömiä (Kaustinen) edellä.
Kautta on jäljellä enään neljä ottelua, joten jokainen peli on tärkeääkin tärkempi. Tällä hetkellä on aivan mahdoton sanoa, mitkä kolme joukkuetta nousee kaudelle 2020 Kutoseen.

Edellinen FC Goats:n pelattu ottelu pelattiin Kruunupyyn Hovsalassa 6.8. HBK/II vastaan.
Ottelu oli erittäin viihdyttävä myös katsojan näkökulmasta. Vuohien ensimmäinen 10 minuuttia oli sekavaa, mutta nopeasti sen jälkeen vuohet pääsi otteluun mukaan. Maalipaikkoja oli puolin ja toisin. FC Goats maalivahti Riku Hietala kärsi ylävartalovammasta joten tolppien välissä seisoi Topi Rimpioja.
Rimpioja pelasi ok pelin, torjuen helpot pallot. Kaksi vaikeaa vapaa-potkua upposi Rimpiojan taakse. Nämä olikin Kruunupyyläisten ainoat maalit.
Vuohien maalit iski yleisön suosikki Tauno Malinen, sekä maalipörssin kuninkuudesta taisteleva Oula Airiola.
Hyvän ottelun jälkeen peli päättyi 2-2 ja vuohet otti tärkeän pisteen kotiin.
Erityismainintana Mohammed Salimin aivan uskomaton puolustuspelaaminen!

14.8 pelataan jälleen Kälviän Keskuskentällä jännittävää jalkapalloa.
Evijärven Urheilijat matkustaa Kälviälle suurin toivoin. Helppo ottelu ei kuitenkaan ole tulossa. 14 pistettä 11. ottelussa keränneen EU:n peli on ollut vaihtelevaa. Mutta 53 päästettyä maalia kertoo alakerran heikkoudesta. Evijärven kirkkain tähti Roope Kultalahti seitsemällä osumallaan, on varmasti vaarallinen myös Kälviällä.
Edellinen kohtaaminen oli Evijärvellä 6.6. Silloin ottelu päättyi selkeästi 0-2 vuohien voittoon. Kapteeni Jussi Porkola kahdella maalillaan päivitti myös SoMensa silloisen ottelun jälkeen. Riku Hietalan loistava maalivahti-työ oli myös suuressa osassa tuossa ottelussa.
Vuohet lähtee saalistamaan erittäin tärkeitä pisteitä kotona Kälviällä klo 19.00.
Seuraa näitä pelaajia:
-Tauno Malinen – Tämä kuuma pelaaja on maaliputkessa, vieläkö verkot heiluu Kälviän keskuskentällä?
-Aleksi Vuollet – Kuin nuori vuohi kevätlaitumella, juoksuvoimaa on kuin Boltilla, ei tunne sanaa: ”väsyminen”. Varmoja otteita koko kauden.-TT