FC Goats – ”Kova polte takaisin nurmikentille”

FC Goats käynnisteli pitkän talven jälkeen moottoreita jo kuumeisesti kuukausi sitten. Silloin ei vielä osattu odottaa tilannetta, joka nyt on päällä. Kaikki yhteinen treenaaminen on kielletty 13.5. saakka.


Kuten seuralla on tapana, toiminta kehittyy jatkuvasti. Jalkapallon osalta saatiin uusia tuulia, kun kuukausi sitten pidetyssä kokouksessa valittiin Karleby Goats jalkapallojaoston jäsenet. Jaosto koostuu jäsenistä, jotka ovat jo entuudelta tuttuja, luotettavia ja halukkaita kehittämään jalkapallotoimintaa vuohipaidassa.
Lajivastaava Tauno Malisen johdolla seura nimitti nämä jäsenet jaostoon:

Tauno Malinen, Jaoston puheenjohtaja, joukkueenjohtaja.
Oula Airiola, Vara-puheenjohtaja, sponsorivastaava.
– Jussi Porkola, Sihteeri, ottelutapahtumavastaava.

Tuomo Marttila, Taloudenhoitaja
– Ville Hautamäki, Taloudenhoitaja
– Lauri Luostarinen, Ottelutapahtumavastaava.


Seuran hallitus toivottaakin jaostolle tsemppiä tulevaan kauteen ja haasteisiin!Palloliiton tilannepäivitys:

Palloliiton hallitus on jatkanut jalkapallotoiminnan keskeytystä ainakin 13.5. saakka valtioneuvoston linjauksen mukaisesti.

” -Arviomme on, että kilpailutoiminta on mahdollista aloittaa noin kahden viikon kuluessa siitä, kun viranomaismääräykset mahdollistavat joukkueiden harjoittelun. Tällä hetkellä on selvää, että kilpailutoiminta ei viranomaisten tekemien ratkaisujen johdosta voi missään tapauksessa alkaa ennen touko-kesäkuun vaihdetta, Palloliiton kilpailutoiminnan johtaja Pekka Soini tiivistää.

-lähtökohta on, että yhtään sarjaa ei jätetä pelaamatta vaan kaikki sarjat tavalla tai toisella saadaan pelattua, jos se vaan olosuhteiden puolesta on mahdollista. ”

Lähtökohdat kaudelle on siis haastavat. Kahden viikon varoitusaika tuntuu lyhyeltä, joten jaosto suositteleekin jokaiselle pelajaalle omatoimisia treenejä. Hyviä vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun löytyy esimerkiksi täältä.

FC Goats tulee siis pelaamaan kaudella 2020 Miesten Kutosta.
Seura asetti kaudelle 2020 tavoitteeksi olla kärkijoukkue, sekä taistella sarjanoususta.
Joukkueen runko pysyy kutakuinkin samana, mutta tiettyjä vahvistuksia ollaan haettu mukaan. Pelaajauutisia siis tulossa myöhemmin.Loppuun pari kiperää kysymystä viime kaudeltakin tutulle kovakuntoiselle puolustajalle Aleksi Vuolletille:

Miten talvi sujui ilman futista?
-Talvi sujui hyvin Goatsin lätkävuorojen parissa, mutta tottakai alkaa olla jo kova polte takaisin nurmikentille.

Odotatko jo kovasti, että päästään takaisin treenaamaan?
-Tottakai kovasti odotellaan, että treenit jatkuu. Toivottavasti mahdollisimman pian saadaan treenit ja pelit pyörimään!

Miten pidät itsesi kunnossa tämän poikkeuksellisen tilanteen aikana?
-Koiran kanssa lenkkeilyllä.

Millaisia odotuksia tulevalle futiskaudelle?
-Ei mitään sen suurempia odotuksia. Kunhan vain päästään pelaamaan ja pitämään hauskaa!

Aleksi Vuollet #5