FC Goats historialliseen voittoon

19.5 pelattiin ottelu FC Goats vastaan Kaustisen Väsymättömät Kokkolan Santahaan tekonurmella. Vuohet nappasi täydet pisteet haaviin ja voitti ottelun komeasti 3-1 lukemin. Ottelu oli historiallinen, sillä se oli ensimmäinen voitto Goats jalkapallojoukkueelle.
Ensimmäinen maali nähtiin ajalla 33′ kun Ernesti Hakkarainen pääsi tuulettamaan kauden ensimmäistään. Tauolle mentiin 1-0 asemassa.
Toinen maali syntyi rangaistuspotkusta kun kapteeni Jussi Porkola painoi vuosien kokemuksella pallon häkkiin.
Kolmas vuohien maali oli Tuomo Marttilan käsialaa. Pallo pomppi hieman helposti Väsymättömien maalivahdin käsistä maaliin. Tämä syntyi ajassa 55′.
Ottelu oli pääosin Vuohien hallintaa. Loppua kohden kuitenkin väsymys alkoi näkymään ja vastustaja ei luopunut pallosta ihan helposti. Väsymättömien kenties paras maalipaikka oli, kun Juho Koivukangas pääsi vuorostaan ampumaan rangaistuspotkua. Onneksi Vuohien maalivahti Topi Rimpioja oli valppaana kuin nuori vuohi ja torjui tämän.
Ottelun viimeisillä minuuteilla Väsymättömien Heino Känsäkangas
loi vastustajan ainokaisen. Ottelu päättyi 3-1.

Seuraava ottelu pelataan Forsbyssa perjantaina 24.5
FoBK on tällä hetkellä kahden pelin jälkeen sarjataulukon viimeisenä, hävittyään molemmat ottelut. FC Goats lähtee saalistamaan täysiä pisteitä joten FoBK ei varmasti pääse helpolla.

22.5.2019


-TT